Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć oko tjuniranja mog Gilere Runnera PureJet
Crazy Kuree:
ima i toga, ja bi i sportski kakav od 125 vozio al nedaju mi ni to, previše sam lud, kažu kad skupiš sam pare kupi sebi a skuter nesmjem prodat pa kupit 125 :help:
Daci:
--- Citat: matas damir - 02 Travanj, 2010, 01:03:08 ---Po ravnom 90-95 :icon_thumright:
Ove tzv brzine su po cajgeru i s normalnom vožnjom, bez da guram glavu među retrovizore :toothy9:
--- Kraj citata ---
ako je nemaš rupa u međuubrzanju , ako je odzibv na gas dobar to je onda to ...više nećeš izvuć
matas damir:
Nema rupe, ubrzanje je jako linearno i odaziv na gas je momentalan. Znači ipak na tome ostaje :icon_thumright:
B.E.G.A:
Gle ... Dalo bi se izvući još,ali sve što ideš dalje djelovi su skupi,a s obzirom na očekivanja u uloženi novac bilo bi možda i razoročaranja,napreci su mali,ali išao bi bolje ;)
Ako ti sad služi za prijevoz i ostale svrhe i ako ide dobro,ne diraj više ništa i uživaj :icon_thumright:
enjoy ajnšpric :frajer:
matas damir:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Travanj, 2010, 02:53:55 ---Gle ... Dalo bi se izvući još,ali sve što ideš dalje djelovi su skupi,a s obzirom na očekivanja u uloženi novac bilo bi možda i razoročaranja,napreci su mali,ali išao bi bolje ;)
Ako ti sad služi za prijevoz i ostale svrhe i ako ide dobro,ne diraj više ništa i uživaj :icon_thumright:
enjoy ajnšpric :frajer:
--- Kraj citata ---
OK...imaš pravo, ipak ja sam zadovoljan čak i prezadovoljan kako ide, ali ipak čisto informativno šta je sve moguće raditi da ide bolje bez obzira na novac i sigurnost, ali da ostane injektor. Postoje li na utrkama i kakvi su djelovi na takvim skuterima???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju