Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć oko tjuniranja mog Gilere Runnera PureJet
Zeljac:
imam ditech 5 god i nikakvih problema uredno servis ,, prije a sada sve radim sam tak da nema problema . .a ditech je zakonn i idemo serijala karb sve i ditech serijala pa da vidimo ko je przi bokte potrosnja daj suti ,, sta pa naravno da je bolje da trosi 2 l .. nego 5 l ise sa punim rezervarom se vozim uvjek pun gas i ide negdje 95 100 a serijala nisam sig ali tako sat kaze .. ali nema veze i da ide 90 i 80 sta bitno da se vozi ko sta pljuju po kinezima moji svi susjedi imaju kineze nejdu idu 60 70 ali sta uvjek se voze samnom i nema veze je da ja idem sa malo vise od pol gasa ali nije sve u brzini bolje kad se nas puno skupimo 10 15 i po selu i tako dok ne potrosimo gorivo .. idemo 50 40 i bas je najljepse .. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: :notworthy: ;D
wonderkid:
tako treba zeljac :icon_thumright: :icon_thumright:
matas damir:
Eto da ne otvaram novu temu bezveze moram cijenjeno pučanstvo priupitat neke stvari...
PureJet 2003 imam gus kit Malossijev sa ECUom, imam red sponge Molossiev, variator Malossiev, centralni feder čini mi se bijeli i ZX spuljicu???
Zanima me koje bi bile po vama najoptimalnije rolice za moj scoot i koji federi kvačila ili bilo šta da pogledam jer možda može i bolje a da niti neznam. Neki drugi auspuh ili nešto od navedenog???
Najgore šta ne postoji jača pumpa i veći injektori za njega, ali za ovo drugo me zanima.
B.E.G.A:
--- Citat: matas damir - 31 Ožujak, 2010, 23:59:52 ---Eto da ne otvaram novu temu bezveze moram cijenjeno pučanstvo priupitat neke stvari...
PureJet 2003 imam gus kit Malossijev sa ECUom, imam red sponge Molossiev, variator Malossiev, centralni feder čini mi se bijeli i ZX spuljicu???
Zanima me koje bi bile po vama najoptimalnije rolice za moj scoot i koji federi kvačila ili bilo šta da pogledam jer možda može i bolje a da niti neznam. Neki drugi auspuh ili nešto od navedenog???
Najgore šta ne postoji jača pumpa i veći injektori za njega, ali za ovo drugo me zanima.
--- Kraj citata ---
Prvo nam reci koje rolice i federe kvačila sad imaš ? Pa jel drži okretaje ili ne,ili prevrtava ... Daj detalja malo kak se ponaša ;)
Crazy Kuree:
a tko gleda u potrošnju kod tunniga? CIGANI ::) daju po 10000 kn u tunnig djelove i onda gledaju potrošnju :icon_thumright: u mene troši oko 9l (90% vožnje pun gas) i ja sam zadovoljan potrošnjom. i auto koji ide bolje nego normalni troši puno više
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju