Tehnički kutak > Tuning skutera

Ručke

<< < (4/5) > >>

aco stunter_50:
ja sam samo svuko malo treba snage u rukama ali ipak sam ja jaki :laughing7: i tako sam i stavio sa svojom jakom rukom :laughing7: :frajer:

ryder on the storm:

--- Citat: Dino - 27 Svibanj, 2007, 19:01:13 ---Kako ću skiniti ručke s runnera? Ovu livu san vadija po ure,a pomakla se samo 1cm,a ova desna,od gasa,neće ni milimetar da se makne!
I kad ih izvadim(ako ih izvadim),kako ću staviti nove ručke.Prijatelj mi kaže da stavim malo wd-a,ali strah me da se nebi klizale.Što da radim???

--- Kraj citata ---
zaljepljene su, trebaš ih rezat!ja sam kupio harris, i kad sam razrezao,vidio sam da su original bile domino, što je renomirani proizvođač!!!

Dino:

--- Citat: ryder on the storm - 28 Svibanj, 2007, 17:32:06 ---
--- Citat: Dino - 27 Svibanj, 2007, 19:01:13 ---Kako ću skiniti ručke s runnera? Ovu livu san vadija po ure,a pomakla se samo 1cm,a ova desna,od gasa,neće ni milimetar da se makne!
I kad ih izvadim(ako ih izvadim),kako ću staviti nove ručke.Prijatelj mi kaže da stavim malo wd-a,ali strah me da se nebi klizale.Što da radim???

--- Kraj citata ---
zaljepljene su, trebaš ih rezat!ja sam kupio harris, i kad sam razrezao,vidio sam da su original bile domino, što je renomirani proizvođač!!!

--- Kraj citata ---
Ma ne triba ih rizati.Izvuka san ih s kompresorom ko što je sugar reka.Gurneš onaj vrh od pištolja i pustiš zrak i one se "napušu" i samo kliznu vani.Ful je jednostavno.
Moje nisu bile zalipljene,ustvari malo,samo na krajevima
A koliko si ih platio??

vuk:
a jel se mogu stavit ručke od novog NRG - ia na stari, znaći one sa utezima. znam da mi to netreba al izgledaju puno ljepše od ovih mojih. a i pito sam ove u servisu a oni pojma nemaju

ryder on the storm:

--- Citat: Dino - 28 Svibanj, 2007, 20:40:55 ---
--- Citat: ryder on the storm - 28 Svibanj, 2007, 17:32:06 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Ma ne triba ih rizati.Izvuka san ih s kompresorom ko što je sugar reka.Gurneš onaj vrh od pištolja i pustiš zrak i one se "napušu" i samo kliznu vani.Ful je jednostavno.
Moje nisu bile zalipljene,ustvari malo,samo na krajevima
A koliko si ih platio??

--- Kraj citata ---
cca 100kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju