Općenito > Propisi

Da se i ja pohvalim

<< < (2/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 18 Rujan, 2009, 14:13:05 ---Jaooo, punis drzavni proracun vidim ....  :sad1:

--- Kraj citata ---

I ja ću vjerojatno uskoro. Pozvan sam za par dana na prekršajni sud u zagrebu. To mi došlo ono još kad smo se vraćali iz marofa, zadnja rečenica mog prvog posta:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15162.msg239453#msg239453

kristijanSR70:
koga si to silovao ?

hrca:
da pogađam vozio si 50 preko ogranićenja :)
meni su prederi smjestili nas 5 u autu i policajac nas zaustavi i uvali spiku da sam vozio 107 u gradu i sad čekam poziv za sud :S nisam kriv al đaba moš se jebat  :angry9:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: hrcaca - 18 Rujan, 2009, 23:51:41 ---da pogađam vozio si 50 preko ogranićenja :)
meni su prederi smjestili nas 5 u autu i policajac nas zaustavi i uvali spiku da sam vozio 107 u gradu i sad čekam poziv za sud :S nisam kriv al đaba moš se jebat  :angry9:

--- Kraj citata ---

takodjer u osijeku prosle godine stari dobio kaznu za prolazak kroz crveno(u vukovarskoj) iako nije proso... bili smo 3 puta na sudu od toga policajac nijednom nije doso,vec naknadno zadnji put i dzabe pored 3 svjedoka plavo kopile je u pravu... j#bo ovu drzavu,treba se sto prije selit

hrca:
ja iam 6 svejdoka + ja i svi mogu potvrdit da nisam tolko vozio jer on me "upecao" radarom na 158 metara daljine a ja sam krenuo iz ulice koja je udaljena od njih 400 metara znaći ja sam u 142 metra navuko 107 :S ma znaš šta idem se odma prijavit na 402 strit rejs jer ova reno talija 1.4 mašina + plin ubija ma ždere cestu čak iako je 5 ljudi u njoj :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju