Općenito > Generalno o skuterima
novi baotian
Antares:
Prije nekih 2 mjeseca hodam ja po tkalči i vidim aprilu sr50. PRibližim se bliže malo i gledam sve mi nešto čudno. Onako plastike su više kao igračka neka i skužim da to u stvari nije aprilia nego neki "kinez".
Sad maloprije bio s curom u gramatu, izlazimo van i vidimo prodaju neke baotiane, pogledam i opet vidim onaj skuter. Malo sam ga ispregledao... čista kopija aprilie sr 50. Čak su uzeli i motiv s onom mačkom...
Curi se skuter full sviđa, a oduševio ju je najviše crveni auspuh...
ugl. nevjerojatno mi je da netko ide raditi takvu kopiju
Drnda:
mrzim proklete kineze :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
sto sve ti nece kopirati, jbt u detalj kopiraju, zatvorio bi im tvornice i sve
SlowRider:
Moram priznati da je ovo jedini kinez koji mi se svidja (barem na slici).
radomir.g:
Covece pa ovo je 4T, a gle auspuha... :toothy9:
Nisam lud, vidim da ima plovak za kontrolu ulja...
Jos nazad disk hahaa :toothy12:
Pa to mozes nogama zaustaviti....
MaXoVaC:
ima mi drug takav....kod nas se zove sprint eagle.....shit zivi....ima el.blokadu na 50kmh....kad ga je kupio 5 dana isao ekstra 6 dan nece da upali on u servis....crkla bombina....aj sredio on to proslo nesto kratko vremena....riknuo alneser.....nema veze popravio....opet bio sretan koji dan i neradi mu sat mislim ima neke boje tamo al nista ne pise..hmm...aj rijesili u servisu....opet se vozio 7 dana pocelo nesto zvizditi iz dekla cuje se kao avion kad polijece....i na 2500km mu zaribo....jbg....busio cilindar kupio novi klip...izaslo ga cca 100 eura....i ispostavilo se da mu je krepala uljna pumpa....pa je zato zaribao.....cijena mu je 1100 eura......ima 3.52kw..2t...trosi 4-4.5L.......kad ides negdje kuda ima malo rupa prednja plastika se trese kao da skaces sa njim po metar od zemlje......jako je neudoban... :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju