Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tuning kineza...

<< < (2/28) > >>

MaXoVaC:
hehe...i ja sam pocetnik.....i neznam nesto puno o tome
rolice se nalaze u varimatu
one po mom misljenju odredjuju start i krajnju brzinu skutera
ako su npr.preteske skuter ce ti ic kao krepana kokos...
ja neznam bolje da ti objasnim :toothy12:

animatrix:
sto se tice tih pojmova, mislim da ima neka tema o objasnjenu svih tih sitnica...
stavis pola grama-gram lakse rolice od serijskih da ti skuter ulovi nesto vislje okretaje u startu, imat ces bolje ubrzanje i medjuubrzanje, ali mozda nesto nizu krajnju, tvrdji federi kvacila za bolji start i to je to... postoji kit za kineza 125 na 165cc mislim, al se ne prodaje u hr...
frend na batini 50 sa laksim rolicama nije izgubio krajnju...

tonch08:
Hvala na objasnjenju  :toothy11:! Dali se moze dobiti na snazi ako promijenim malo karburator ili ako prosirim cjev za gorivo, ili pak stavim drugaciji filter zraka?
Imam prijatelja koji vozi Baotiana 49 ccm. Poskido je sve blokade, i nesto je napravio sa cjevčicom od goriva. Sada mu je max. brzina oko 85 km/h... Da li je to moguce napravit na svakom scootu? :blob10:

MaXoVaC:
ovamo gdje ja zivim svi baotianeri ido oko 85...neznam sto su vasi tako spori...
sa filterom zraka moras stavljati i vecu diznu.......za te cjevcice sa gorivom neznam i nevjerujem u to....
stavi sebi tamo neki multivar....napravi protocni auspuh....to je sto bih ja radio....a za ostalo moras stavljati
kit od 165ccm al nemas ga di kupit.... :hello: :hello: :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: MaXoVaC - 19 Rujan, 2009, 12:09:32 ---ovamo gdje ja zivim svi baotianeri ido oko 85...

--- Kraj citata ---

Zivis na vrhu skijaske staze, a mjerite downhill?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju