Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Tuning kineza...
Infernus:
139QMB je 50cc masina, znaci ta grana ide i na 50 i na 125/150?
...btw ne znam di ima za kupit :confused5:
tonch08:
--- Citat: Infernus - 25 Lipanj, 2010, 23:09:56 ---139QMB je 50cc masina, znaci ta grana ide i na 50 i na 125/150?
--- Kraj citata ---
tocno tako...
sve GY6 masine...
tonch08:
--- Citat: tonch08 - 25 Lipanj, 2010, 21:54:49 --- :hello:
Imam jedno pitanje, gdje bi se mogla nabaviti ovakva ispušna cijev? :binkybaby:
---> http://img.diytrade.com/cdimg/381507/6680806/0/1219141270/GY6_50_125_150_139QMB_152QMI_157QMJ_Carbon_Fibre_Performance_Muffler.jpg
NE LONAC! SAMO ISPUŠNA CIJEV!
Ovo su cijevi za 150 ccm, ali zbog ovih rupica za šarafe pašu i na 125ccm. Kako sam cuo serijske grane su kao nekih 10% blokade... ali i da nedobijem nis snage, dobio bi bar na izgledu... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Dakle, imali kakvih informacija? ???
Jankkec:
--- Citat: tonch08 - 08 Lipanj, 2010, 17:35:36 ---Pozdrav nakon dugog vremena... :toothy9:
Nedavno je bilo glasa u mome kraju, da kada bi stavio protocni filter zraka, bi trebalo, odnosno bilo dovoljno samo povecati dovod goriva, ili kako se vec kaze izvuc iglu... e sad, da li je to istina? :dontknow:
U biti to nije moje pitanje, nego pitanje moga frenda, ali i mene također to zanima... :)
PS Radi se o 4-t...
--- Kraj citata ---
Nedrzi vodu .... treba veca dizna.
Igla ti regulira dotok goriva na srednjem gasu i tu ak je podignes to bi bila dobra mjesavina, ali na punom gasu ti mjesavinu regulira iskljucivo dizna (igla je skroz vani) i onda bi ti mjesavina bila presiromasna.
Jos nesto, ak je dizna previse dignuta onda ti propusta gorivo i na lergasu tak da na lergasu i recimo 1/4 imas prebogatu smjesu i motor se guši.
tonch08:
Pozdrav! :icon_biggrin:
Nedavno sam imao problema s HT125T-23, odnosno s Huatianom. Mojom drugom 125-icom. (KINEZOM) :glasses9:
Simptomi:
Pri vožnji: Dali ste pun gas, motor neprelazi vise od 60 km/h, a masina se uopce nezaletava. Imate osjecaj kao da ste dali gas pola od pola :toothy3:
Na velikim nogarima: dali ste pun gas, okretaji rastu jako sporo, ali dolazi do blokade, uzasno pucanje iz ispuha, zvukovi kao da se masina raspada.
Kvar: Karburator (najverojatnije membrane)
Distance u reduktoru
Razlog: Karburator: nije valjao od samoga dana kupnje, jednostavno je bio lose napravljen...
Distance: strašne vibracije zadnjeg dijela motora
Popravak/cijena: Karburator ~250 kn*
Tokarenje distanci/nove distance ~200 kn*
majstor/serviser ~50 kn*
* cijene variraju 25% +/- (ovisno o trgovini/serviseru)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju