Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tuning kineza...

<< < (27/28) > >>

Infernus:
139QMB je 50cc masina, znaci ta grana ide i na 50 i na 125/150?

...btw ne znam di ima za kupit   :confused5:

tonch08:

--- Citat: Infernus - 25 Lipanj, 2010, 23:09:56 ---139QMB je 50cc masina, znaci ta grana ide i na 50 i na 125/150?

--- Kraj citata ---

tocno tako...
sve GY6 masine...

tonch08:

--- Citat: tonch08 - 25 Lipanj, 2010, 21:54:49 ---  :hello:
Imam jedno pitanje, gdje bi se mogla nabaviti ovakva ispušna cijev?  :binkybaby:

---> http://img.diytrade.com/cdimg/381507/6680806/0/1219141270/GY6_50_125_150_139QMB_152QMI_157QMJ_Carbon_Fibre_Performance_Muffler.jpg

NE LONAC! SAMO ISPUŠNA CIJEV!

Ovo su cijevi za 150 ccm, ali zbog ovih rupica za šarafe pašu i na 125ccm. Kako sam cuo serijske grane su kao nekih 10% blokade... ali i da nedobijem nis snage, dobio bi bar na izgledu...  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Dakle, imali kakvih informacija?  ???

Jankkec:

--- Citat: tonch08 - 08 Lipanj, 2010, 17:35:36 ---Pozdrav nakon dugog vremena... :toothy9:

Nedavno je bilo glasa u mome kraju, da kada bi stavio protocni filter zraka, bi trebalo, odnosno bilo dovoljno samo povecati dovod goriva, ili kako se vec kaze izvuc iglu... e sad, da li je to istina?  :dontknow:

U biti to nije moje pitanje, nego pitanje moga frenda, ali i mene također to zanima... :)

PS Radi se o  4-t...

--- Kraj citata ---

Nedrzi vodu .... treba veca dizna.

Igla ti regulira dotok goriva na srednjem gasu i tu ak je podignes to bi bila dobra mjesavina, ali na punom gasu ti mjesavinu regulira iskljucivo dizna (igla je skroz vani) i onda bi ti mjesavina bila presiromasna.

Jos nesto, ak je dizna previse dignuta onda ti propusta gorivo i na lergasu tak da na lergasu i recimo 1/4 imas prebogatu smjesu i motor se guši.

tonch08:
Pozdrav!  :icon_biggrin:

Nedavno sam imao problema s HT125T-23, odnosno s Huatianom. Mojom drugom 125-icom. (KINEZOM)  :glasses9:

Simptomi:
    Pri vožnji: Dali ste pun gas, motor neprelazi vise od 60 km/h, a masina se uopce nezaletava. Imate osjecaj kao da ste dali gas pola od pola  :toothy3:
    Na velikim nogarima: dali ste pun gas, okretaji rastu jako sporo, ali dolazi do blokade, uzasno pucanje iz ispuha, zvukovi kao da se masina raspada.

Kvar: Karburator (najverojatnije membrane)
        Distance u reduktoru

Razlog: Karburator: nije valjao od samoga dana kupnje, jednostavno je bio lose napravljen...
           Distance: strašne vibracije zadnjeg dijela motora

Popravak/cijena: Karburator   ~250 kn*
                       Tokarenje distanci/nove distance  ~200 kn*
                       majstor/serviser  ~50 kn*

* cijene variraju 25% +/- (ovisno o trgovini/serviseru)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju