Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH -> 17.6.2007 - Županja

<< < (20/21) > >>

..::IVKULJA::..:
pozzz svima...ja sam ivan ivkic iz zupanje :D neki me znaju sa svijetskutera...vozim sp 180...ak sponzori budu darezljivi vidimo se u splitu na trkama ak ne onda sam u publici hhhehhe

o trkama...je istina cesta ne valja nimalo...padova bilo puuuuuno...imam i nekih slika padova..npr di je zidaric pao...bio sam sudac u 3.zavoju na sikani i tak...sve u svemu nadam se da ste bili svi zadovoljni nasom organizacijom...pozdrav

ZG Hrc:
Meni je cesta bila zakon..."malo" skliska...al jedno hebeno iskustvo više...  ;D

S moj strane, organizacija => sve 5...   :icon_thumright:

A daj malo tih slika da vidimo...možda se nađe koja moja... :D

mizidari:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 03 Srpanj, 2007, 03:11:25 ---pozzz svima...ja sam ivan ivkic iz zupanje :D neki me znaju sa svijetskutera...vozim sp 180...ak sponzori budu darezljivi vidimo se u splitu na trkama ak ne onda sam u publici hhhehhe

o trkama...je istina cesta ne valja nimalo...padova bilo puuuuuno...imam i nekih slika padova..npr di je zidaric pao...bio sam sudac u 3.zavoju na sikani i tak...sve u svemu nadam se da ste bili svi zadovoljni nasom organizacijom...pozdrav

--- Kraj citata ---
DAAAAAJ STAVLJAAAAJJJJ!!!!Od tolko ljudi na utrkama da ima samo 90ak slika i nijedan filmić!!!
K A T A S T R O F A ;D :frajer:

..::IVKULJA::..:
pa imam ja filmica i slika groo samo nisam imao vremena uploadat
[/URL

eladio:
uvjek meni mozes sve to zipat i poslati mi na gmail, pa ja lako stavim u galeriju , mislim to vrijedi i za sve ostale :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju