Tehnički kutak > Tuning skutera
jači start
cameosb:
deklo ima bar 20 rupa promjera centimetar,a remen je u super stanju,znači kevlar mi ne gine
ja uopće nemam nikakvu sajbicu koja dolazi na to mjesto između varia i ventilatora,pošto ima rupa tj utor na variu tj multivaru,dali da samo popunim tom debljinom ili da stavim 2mm?,utor je oko milimetar
Ako ti skuter krece iz "3. brzine" onda ne mozes dobiti dobar start stavljenjem tvrdjih opruga na kvacilu, jednostavno moras nekako skratiti prijenosni omjer.
tako kreće kad se zagrije,a kako to uraditi?j****u napravit ću sve da dobijem taj start
BlackNaranča:
a cek jeli oo sve vrijedi i za pezoa?
ja bi zelio imat sto jaci start no brutalno da krece na najvisim mogucim okretajima :DD
imam stage6 racing kvacilo sa crvenim federima. Stavio bi 4.5g rolice i crvenu malossi centralnu oprugu.
Radi se o stage6 racing kitu, jeli ovo sto sam naveo ili bi trebalo nesto mjenjat, ciljam na naj jaci moguci start.
Ensiferum:
a citan ovo i smien se, koi ce vam vrag takav start, da se ubiete ?
vozio replicu kit + replicu spuh, pa ebote nesmis startat u nezgodnim situacijama ode zadnji krajjjjjjj
to slajfa vuce da nie normalno odbaciiiiiiiii
mene moa replica BEZ kita BEZ tvrdjih federa kvacila pa me odbaci odgurne lipo
ko ce s takvim cudom startat jos ces odletit negdi
cameosb:
jbg,i moj kida,al poslije 15kmh :D
briga me za krajnju kad ne izlazim iz grada,treba mi start jer ne valja
Ensiferum:
a slusaj bolje ti e to, mos se ubit, nekad se doslovce iznenadis kad te odbaci gledas koi k
pa ako e replica kit i spuh imala brutalan start nebrini se za stage 6 racing letit ces :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju