Tehnički kutak > Tuning skutera
Nemogu ugasit skuter!
stipe:
--- Citat: gokiSP - 17 Rujan, 2009, 00:44:50 ---na desnoj strani ispod plastike negdje oko suvozacevog fuzica imas na instalaciji jedna bijeli okrugli jack koji ide iz namotaja i spaja se na instalaciju..obicno je prekrivem crnom okruglom gumom..vjerovatno se odspojio..ako nije taj jack onda ti se odspojio ovaj na bravi makar bi ja rekao da je ipak ovaj kojeg sam prvog naveo
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo!
identicna stvar je i meni bila, nije se htio ugasiti i nista nije radilo, na kraju sam samo taj okrugli bijeli utikac ustekao i radilo je sve kako triba...
dhorvat:
--- Citat: BlackNaranča - 17 Rujan, 2009, 01:27:06 ---HAHA JA BI OVO!! tako kad te pandur na motoru zaustavi i okrene kljucem ... ti se samo nasmijes i produzis :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ovo ako rade nebi smjeli! Tvoj automobil/motor ili šta već je privatno vlasništvo i on ga ne smije ni dotaknuti bez tvog dopuštenja ako si napravio prekršajno djelo. Kod kaznenog djela je već druga priča :laughing7:
SlowRider:
Zica koja sluzi za gasenje ne dodiruje masu onda kada je to potrebno ;D
gokiSP:
a to se dogada zato jer je jack koji spaja masu i zicu za gasenje otkopcan :icon_biggrin:
Kenny:
Evo nasao sam jedan kabel koj je iskopcan samo sto neznam di ga trebam ukopcati :dontknow:
Ovako izgleda jack:
To je jedan od ova 2 bijela kabela koji izlaze negdje dolje iz bloka, i prolaze pored karba. Jedan od ta 2 je ukopcan u bobinu a drugi mi je iskopcan.. Di da ga ukopcam ??!! :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju