Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Derbi GP1
ZG Hrc:
--- Citat: milja180sp - 04 Srpanj, 2007, 14:00:54 ---kakvo skupljanje koljena , ni na raneru nemos skupiti koljena ,nije problem u koljenima ,vec u colima :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
GLE...!!!
Pričo sam sa sucem koji pregledava motore na tehničkom...
...ja sam imo tehnički poslje njega...i pitam suca zakaj bi ga diskali, pa da nek vozi dečko, kaj nas je više u klasi to bolje...
...i počne mi nabrajat sve kaj mu nevalja...i mene ispituje da vidi dali poznajem pravilnik...
...i reko je da se na raneru koljena nemogu skupit onak kak bi se inače trebala...ali......prolazi...
Runner:
posto je decko samnom recu vam zake nemore derbi na cestu! jer su mu tockovi 14 cola, jer nemoze skupiti noge, i zato kaj ima lanac na osovini, a ne tocak! to su razlozi! :headbang:
eladio:
--- Citat: milja180sp - 04 Srpanj, 2007, 10:56:17 ---
--- Citat: ZG Hrc - 20 Lipanj, 2007, 11:02:02 ---E pa nebute ga vidli... :nono:
Bio jedan dečko u županji...i nije mogo proć tehnički...
Po pravilniku PH Skuteri...max dozvoljena veličina kotača je 13cola, a on ima 14...i prijenos mora bit preko varijomata, a on ima lanac...
I ono kaj je napiso eladio u testu...ono zadnje...
Pa bilo bi fora da se napravi koji test na marofu s vozačima iz PH... ;D
--- Kraj citata ---
derbi ima prenos prek variomata i onda na lanac ,a ima derbi open koji ima od runnera masinu i trebalo bi onda staviti samo felge od runnera starog i to je to .. pa bilo bi fora napraviti test ,ali samo sa vozacima koji znaju voziti
--- Kraj citata ---
tocno to :headbang:
zipolini:
ja imam derbia gp1 racing :toothy9: :toothy9:
gumy:
lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju