Ostalo > Motocikli
aprilia rs 125 zatvorena verzija
gokiSP:
pa to i govorin..u hr imaju samo otvorene ali i ta otvorena ima neku blokadu prvih neznam koliko km i onda na servisu skinu..tu decko iz rijeke ima sx-a isto otvoreni sa 20 i nesto ks ali je isto imala neku blokadu koju su skinuli na prvom servisu..
duje87:
--- Citat: gokiSP - 17 Rujan, 2009, 14:47:00 ---pa to i govorin..u hr imaju samo otvorene ali i ta otvorena ima neku blokadu prvih neznam koliko km i onda na servisu skinu..tu decko iz rijeke ima sx-a isto otvoreni sa 20 i nesto ks ali je isto imala neku blokadu koju su skinuli na prvom servisu..
--- Kraj citata ---
upravo to..al opet dolazimo do cinjenice da je tpo priko 15ks i da ije zatvorena verzija pa mu na isto dodje imala 29 ili 25 ks :icon_biggrin:
gokiSP:
i upravo to san ja reka par postove unazad..kod nas ima samo otvorena ali dok je nova je "zatvorena" :)
duje87:
--- Citat: gokiSP - 17 Rujan, 2009, 15:17:05 ---i upravo to san ja reka par postove unazad..kod nas ima samo otvorena ali dok je nova je "zatvorena" :)
--- Kraj citata ---
PopuŠimi ukralo biciklu :laughing6:
samo san prvi dio procita,ja sve priletin,neda m ise citat :toothy12:
fatal1ty:
Ima i zatvorene i otvorene,sad za novu neznam kak se to uvozi,ali su nove skroz ugušene zbog euro normi i moraš neku blokadu na elektronici micat,auspuh ima katalizator itd...sad neznam jel rade i nove verzije bez klapne,ali stare zatvorene verzije nisu imale klapnu ili ti ventil na ispuhu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju