Ostalo > Svijet računala i mobitela

Stigao NFS: Shift!!!!!!

<< < (7/42) > >>

dhorvat:

--- Citat: fac-t50 - 18 Rujan, 2009, 01:57:34 ---a zna li iko minimalnu konfiguraciju za ovu igru

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi, niš ti ne znači minimalna konfiguracija jer ona služi da bi mogo tek pokrenuti igricu. A za normalno igranje treba pun kufer jak komp, odnosno grafička. Ja jučer instalirao i konačno probao, ali samo 2 minute i igra me nije baš oduševila zasad. Al navečer tek isprobavam kak treba  :toothy3:

1680x1050 rezolucija, maximalni FSAA i maximalni AF, detalji sve na High i igra radi na preko 40 FPS-a  :laughing7:

Imam Core 2 Duo 7500 na 2.93 GHz, 2x2GB OCZ DDR2 800MHz, ATI radeon HD4870 1GB GDDR5 i Win7 64bit Ultimate :icon_thumright:

Igra mi ne izgleda ništa posebno  :dontknow:

speed:

--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2009, 00:56:19 ---jednostavno kopiras sve iz crack foldera u folder di si inst igru.. nebi trebalo bit problema nakon toga...
sto se tice torrenta, frendu je skidalo punih 4mbit-a veze sa torrenthr sajta..

--- Kraj citata ---
ma nemam crack folder,kopirao sam shift file koji je tezak oko 15 mb

speed:
rijesio crack i igrao,cini mi se ok igrica,jedina zamjerka je da se mora igrat na volan,puno bi lakse bilo,stavio sam si na medium razinu,i kupio sam si siroccka za prvi auto,a sad se ode spremat za na vlak :laughing1:

ProDriverGT(TGB):
NFS nikad nije imao smisla za napravit neko potpuno realnu igricu voznje auta..lijepo to izgleda i grafika i sve ali realnost nula...cekajte da dode cijeli Gran Turismo 5..past cete na noge  :hello:

domagoy 46:
i ja kažem..grand turismo 5 bit će  :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju