Ostalo > Svijet računala i mobitela

Stigao NFS: Shift!!!!!!

<< < (5/42) > >>

PROOF:
ja skidam upravo..jos 21 min :)

sfreak:
i dojmovi?...ili svi igraju  :icon_biggrin:

speed:
evo meni se instalira na win 7,kolko sam citao nece raditi :laughing6:

animatrix:
ja igrao! dojmovi: imam X1950PRO grafulju, cijeli dan sam izgubio na ustimavanje igre da mogu igrat, jednostavno neigrivo, trza u pm... osao kod brata na pc, ista konfa osim grafe, GTX 260, C2D na 1.8ghz, 2 giga rama, nezz frejmrejt ali ide glatko na sve do yaya na 1280 rezi... sto se tice auta, grafike, kvalitete voznje, JEBENO! Odlicno su odradili igru, kupio sam si skyline-a c10 iz '67-e, sredio ga i gustam u utrkama. Odlican je osjecaj dok vozis auto, cijeli interijer imas, realno ponasanje, jednostavno te tjera da vozis savrseno, ma igra je cista petica!  :headbang:

animatrix:

--- Citat: speed - 18 Rujan, 2009, 00:30:24 ---evo meni se instalira na win 7,kolko sam citao nece raditi :laughing6:

--- Kraj citata ---

meni se igra na win7 rusi kad upalim shadow, iovako ide jako sporo pa izbjegavam uopce igrat na svom kompu  :toothy12:
frend sa HD4670 i W7 RTM igra na high detaljima uz lagano zatrzavanje, jedino volan zna laggati, trebas dosta frejmova da volan brzo odreagira na tipkovnici, vjerujem da na volan je drugacije igrati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju