Ostalo > Svijet računala i mobitela
Stigao NFS: Shift!!!!!!
Poggiali:
--- Citat: marko_AeRoX - 05 Listopad, 2009, 16:18:16 ---cuj, nemas ti jos decu? da das njima radije da igraju? :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne.. ja se malo vujcem takmičim ko bude bolji xD
sven_vx:
evo skinula mi se igrica...sad me zanima kak pokrenut instalaciju,jer nikad nisam instaliravo igricu skinutu sa neta,a da nije na cd-u...
marko_AeRoX:
--- Citat: sven_sp180 - 05 Listopad, 2009, 16:23:12 ---evo skinula mi se igrica...sad me zanima kak pokrenut instalaciju,jer nikad nisam instaliravo igricu skinutu sa neta,a da nije na cd-u...
--- Kraj citata ---
stavi screenshot svih fileova pa ti objasnim kaj trebas :)
sven_vx:
--- Citat: marko_AeRoX - 05 Listopad, 2009, 16:25:19 ---stavi screenshot svih fileova pa ti objasnim kaj trebas :)
--- Kraj citata ---
samo sam otvorio folder i kliknuo na setup i pokrenula mi se instalacija... :icon_biggrin:
ali nigdje ne vidim crack pa ako netko ima torrent neka posalje na pm... :headbang:
i instalacija uopce nije na engleskom nego nekom cudnom jeziku...jel tako i ostalima?
neno20:
jel netko zna zašto me izbacuje iz igre? u početku par utrka radila normalno a sada mi izbaci windows has stopped working i ispod toga nešto problem app crash, need for speed.exe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju