Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Baotian by *andreyyy*
RimSo:
--- Citat: aless_91 - 23 Rujan, 2009, 13:14:45 ---Svaka cast andrey nisi mogo bolje ja sam pratio tvoj projekt od početka i znam koliko si novaca i truda i vremena ulozio u njega! SVE POHVALE! :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
P.S. A vi ostali samo pricate odnosno pisete tu po forumu ajde vi slozite boljeg i ljepseg pa cemo mi vaseg komentirat!
--- Kraj citata ---
Sine to je boatian.. :icon_tongue: :icon_tongue:
aless_91:
Pa znam ja da je to baotian i koliko mana ima al ajde neka netko proba slozit bolji styling; ovom decku je ovo tek prvi projekt i pratio sam sta je sve radio i koliko je ulozio truda u njega na jednom drugom forumu(ne smijem reklamirat!) tako da dajte malo postovanja prema njemu, bar za TRUD!!
A opet kad pogledate komentare npr. ova mi je boja odvratna; zapitajte se jeli se itko ikada sjetio slicno ovome prelakirat motor!
P.S. Decko je uzeo motor za projekt koji nitko nikad ne bi uzeo tako da mu je tu jos jedan bod od mene!
Aleks:
svaka cast na projektu, al mislim da se zna zasto se nitko nije sjetio ovako prepiturat motor. :laughing11:
David:
Odličan projekt :icon_thumright: :icon_thumright:,daj malo napiši o setup-u i nekakav filmić ubrzanja ne bi bio na odmet, samo naprijed :icon_thumright: !
ROXI:
što uradi od motora :icon_scratch:za te si ga pare mogao puno bolje uredit, ali svaka čast na trudu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju