Općenito > Generalno o skuterima

blokade na SF-3

<< < (8/9) > >>

luka-ceky:
dječaci ja sam tek ušao u svijet motora, znam neke osnove al da mogu raspravljat o njima baš i ne, ja sam kupio sf3 postoji ac i lc ja sam uzeo lc i taj navedeni ma vodeno hlađenje i disk otraga sve ostal je isto, tako je meni rečeno...mogu reč da je najjači na tržištu među 50ccm... i još nešto navodno da nema 2 blokade nego tri to ču vam reć kroz koji dan jer ih idem skidat kad naberem 500km-a..

...dajte me uputite u susrete nisam nigdje našao di i kada se nalazite po zagrebu??? inače sam uvijek za neku kavicu čevape...javite se!!!!

SlowRider:

--- Citat: luka-ceky - 24 Rujan, 2009, 01:27:23 ---...dajte me uputite u susrete nisam nigdje našao di i kada se nalazite po zagrebu??? inače sam uvijek za neku kavicu čevape...javite se!!!!

--- Kraj citata ---

Evo jedna ruta koja je idealna za razradu novog skutera  ;D
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=22448.0

luka-ceky:
možete mi ukratko reć kaj mislite o sf3 dal e to ok pila?

Biker(ss):

--- Citat: luka-ceky - 24 Rujan, 2009, 18:00:04 ---možete mi ukratko reć kaj mislite o sf3 dal e to ok pila?

--- Kraj citata ---
dobro izgleda i sve to...samo je moje misljenje da bi i na AC i na LC trebao biti disk...kad je izasao ovak na slicicama coky jre rekao da ima 6KS što je znatno bolje od SF2 koji ima 4,8KS...o tom po tom....daj se malo provozajte, kai je zvuk, jel čupa i dr....

sprint_:
po meni je sve isto kao na sf 2...zvuk potpuno isti..ali dobro sad o brzini i ne mogu pricati jer zagusi ga na 50...sry sto nisam slike postavio nisam vremena imao..veceras ili sutra 100 % :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju