Tehnički kutak > Tuning skutera

dizne - pitanje oko razlike ???

(1/2) > >>

sanatorium:
dali dizne za karb. mikuni ( misim da je 16mm ) i karb delorto 17.5 su iste ( znaci ne pitam za navoj zato sto on je ist nego pitam dali delortova dizna br.68 je isto velika kako i za karb mikuni

sanatorium:
nitko nezna ? ? ? znaci je je isti promer na rupu na diznu za mikuni i delorto za isti broj

dhorvat:

--- Citat: sanatorium - 15 Rujan, 2009, 11:41:18 ---dali dizne za karb. mikuni ( misim da je 16mm ) i karb delorto 17.5 su iste ( znaci ne pitam za navoj zato sto on je ist nego pitam dali delortova dizna br.68 je isto velika kako i za karb mikuni

--- Kraj citata ---

Mislim da nisu iste. Na dellortu one znače stoti dio milimetra. Znači ako piše 68 to je 0.68 milimetra  :icon_thumright:

Kod mikunija je drukčije ako se dobro sjećam  :icon_thumright:

sanatorium:
pa ja sam cuo da kod mikuni si manje ( pr.delorto br.50 - mikuni br. 60 je ista velicina promera rupe ) jel tako ??? zato sto da frendovod skut ( aprilia sr 50 ) izvadili smo ovu blokadu  na karb ( taj metalni dio ) i izvadili da promenimo diznu koja je bila br.53 i stavili smo ova od mikuni br.68 ali se nije se mogolo ustelati zato sto se je skut gusio ( ima i malossi redsponage  ) i da kada sam isporedio ove 2 dizna nije bilo goleme razlike oko velicine ( mozda je bila 4-5 broja veca od ova stara br.53 ) i posle oped smo vratili staru diznu i blokada pa ako nadze delotro dizna br.64 onda cemo skinuti ta blokada ako ne tako se voziti

sanatorium:
netko drugo mislenje ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju