Općenito > Maxiskuteri
definicija : maxiskuter
Doomsday:
Ma, moj skuter je meni maximalan... Još da vozi, di bi mi bija kraj... :laughing7:
IZd:
--- Citat: Doomsday - 26 Svibanj, 2007, 22:49:19 ---Ma, moj skuter je meni maximalan... Još da vozi, di bi mi bija kraj... :laughing7:
--- Kraj citata ---
To je subjektivan osjećaj. Koliko si krakat tebi je svaki skuter mini, a ne maxi... :laughing7:
eladio:
--- Citat: IZd - 26 Svibanj, 2007, 22:46:14 ---Po meni je maxi minimalno 250 ccm...i više ...
--- Kraj citata ---
ee..
iako nije kubikaza ta kojom bi ja definirao maxije.. vec upotreba.. a to je da je on "zamjena" za "putni motor" .. zar ne?
IZd:
--- Citat: eladio - 27 Svibanj, 2007, 11:56:40 ---
--- Citat: IZd - 26 Svibanj, 2007, 22:46:14 ---Po meni je maxi minimalno 250 ccm...i više ...
--- Kraj citata ---
ee..
iako nije kubikaza ta kojom bi ja definirao maxije.. vec upotreba.. a to je da je on "zamjena" za "putni motor" .. zar ne?
--- Kraj citata ---
Apsolutno se slažem, ali sam htio reći akko je biti 250 ccm i više preduvjet, a onda dolazi ova tvoja definicija...i mislim da je to onda najbolja i najjednostavnija definicija!
filiplatinovicz:
ne mora bit opet tako strogo gledano na kubike... prije 250 mitira piaggio je ugradjivao 200, kako u beverlu (koji meni ni u izvedbi 500 nije maxi) tako i u u X8 ili u apriliju atlantic... performanse su im gotovo iste današnjim 250, koje samo zadovoljavaju strože eko norme... dakle, priklanjam se eladiu!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju