Općenito > Maxiskuteri
definicija : maxiskuter
mrcina:
nije ni jedan maxi skuter jer je širi i teži, a to povlači pitanje i stabilnosti kod malih brzina.
greenlite:
maxiskuter je za mene onaj koji izgleda kao neka lađa, dakle brzina, udobnost, komfor, produženi osovinski razmak, a runnera200, GP1 i još neke nebi svrstao u maxi skutere
corky:
--- Citat: Nikon - 14 Rujan, 2007, 00:27:58 ---sve too stoji al za po gradu nije ni sjena bilo kojem skuteru od 125 do 200 ccm (manjih gabarita)
moze on bit avion na otvorenoj cesti al na svakom semaforu u gradu smo skupa ;)
kako svaki cigo svog konja fali tako i ja svoju roktalicu...
al da ne ispadne kako se kurcin dat cu primjer kolege sa maxteron 125
ja bi da svoj skuter u okladu da ni jedan sa burgmanon nece uletit u guzvu izmedju staticnih auta brzinon kojon uljece alen sa manjin skuteron, i tvrdin da burgman nije skuter za gradsku voznju.
--- Kraj citata ---
tko ima burgmana sigurno je neće se ići gurat u gradskoj vrevi isto kao i suzukija GXR 1400 isto tako i pegla je po tebi bolja od majbaha... da ne govorimo pi... skuteri su napravljeni za gradsku vrevu isto tako maxi su napravljeni za međugradsku.
Nikon:
a jel zna ko slucajno koliko dodje redovni servis za burgmana? samo ono btw :)
zaprudanec:
--- Citat: corky - 04 Kolovoz, 2007, 23:04:26 ---Maxi skuter je skuter koji ima povečane gabarite i napravljen je za duže vožnje (karakterstično im je veći vjetrobreni -bolja zaštita vozača) stupanj udobnosti je na višem nivou
znači definicija maxi skutera nema izravne povezanosti sa kubikažom motora
--- Kraj citata ---
definitivno se slazem sa tobom i greenliteom. po meni je osnovna razlika meduosovinski razmak. inace imas sulude primjere kao sto je vec neko prije primjetio:
x9 125 ccm i x9 250, nexus 125 i nexus 250.
a najbolji primjer mi je rasprava na forum.hr da li je mana skuter ili motocikl :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju