Ostalo > Svijet računala i mobitela
XP vs Vista vs 7
Shiltac:
i ako ko ima link di se more skinut sedmica al prava ili ima ko torrent da mi pošalje na mail ili msn? jer mi se neda sad skidat deset torrenta i tražit koji je pravi.. i kolko je velika kad se skida?
Poggiali:
--- Citat: andy - 14 Rujan, 2009, 21:51:38 ---I imaš Validate verziju ono da nemaš sranja da ti sere da je krekirana i to ???
--- Kraj citata ---
U ovih tjedan dana nisam imao problema s njom... onaj crack koji dolazi s njom sam koristio i to je to :/
@ Shiltac... ak formatiraš c disk.. d ostaje netaknut... ja imam 7 particija i samo sam jednu fromatirao i ostalo šljaka i dalje...
link ču stavit ako nađem... malo mi je duže trebalo da nađem ispravnu verziju ... ima puno francuskih, posljkih mađarskih verzija, skoro nijedna engleska... ova moja je velika 3.8 gb
evo naziv moje verzije sedmice : GRMCULFRER_EN_PL_x86_x64_DVD
možda pomogne :)
dhorvat:
--- Citat: Poggiali - 14 Rujan, 2009, 21:01:06 ---Ova verzoja koju sam ja skinuo ima u sebi 32 i 64 bit... pa biraš pri instalaciji... kasnije ideš na update pa staviš da skine na hrvatski ... nije velki dodatak i netreba mu puno ;)
--- Kraj citata ---
E, tu i ja imam. Ja sam odabrao 64 bitnu :icon_biggrin:
--- Citat: vktr - 14 Rujan, 2009, 21:14:57 ---geekovi :toothy11:
--- Kraj citata ---
Seresh a dobri smo si :icon_tongue:
robert:
--- Citat: Poggiali - 14 Rujan, 2009, 23:00:32 ---U ovih tjedan dana nisam imao problema s njom... onaj crack koji dolazi s njom sam koristio i to je to :/
@ Shiltac... ak formatiraš c disk.. d ostaje netaknut... ja imam 7 particija i samo sam jednu fromatirao i ostalo šljaka i dalje...
link ču stavit ako nađem... malo mi je duže trebalo da nađem ispravnu verziju ... ima puno francuskih, posljkih mađarskih verzija, skoro nijedna engleska... ova moja je velika 3.8 gb
evo naziv moje verzije sedmice : GRMCULFRER_EN_PL_x86_x64_DVD
možda pomogne :)
--- Kraj citata ---
kako da nije pomoglo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Shiltac:
--- Citat: robert - 14 Rujan, 2009, 23:12:01 ---kako da nije pomoglo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
daj još jednom pošalji, jer me msn jebe nemogu ti odgovorit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju