Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (2/38) > >>

andy:

--- Citat: ChRiStIaN - 08 Listopad, 2009, 10:40:23 ---ti si sven cigan kakvog nema...tu kad je meet te nema a njima bi iso...sam odi sam...

od ri ekipe na nijedan meet nikad niko nije ovdje doso, u redu je bojkotirat sad njih!

--- Kraj citata ---

To je istina..
Al isto tak mi Bjelovarčani da se nebi mislilo mislili smo doć i bilo u planu i na kraju svima skuteri razj#bani tak da prvo idućom prilikom tak da kićo ne shvatite da neželimo, ja sam imao volju al kad vidio da ja idem s najsporijim izgubim volju jer moram terat ful gas cijeli put  :toothy11: Tak da opravdat ćemo vam se..

A i nebi htio da vi sad nama tak bananka date kad bude Budnica u Bjelovaru jer mi stvarno nismo imali kak  :sad1:  :)

sven_vx:

--- Citat: ChRiStIaN - 08 Listopad, 2009, 10:40:23 ---ti si sven cigan kakvog nema...tu kad je meet te nema a njima bi iso...sam odi sam...

od ri ekipe na nijedan meet nikad niko nije ovdje doso, u redu je bojkotirat sad njih!

--- Kraj citata ---
ja nisam mogao doc na meetove koji su bili u Zg-u jer sam bio na moru i nisam uopce pratio forum 3mj,a na "zagorje tour" nisam mogao doc jer mi motor nije u Zg-u i nemogu letit...zasto nitko iz rijeke ne dolazi u Zg na meetove?zato jer nitko u Zg-u nezna organizirat kvalitetan meet i skupit barem 50-tak skutera sto decki u rijeci naprave bez problema...nek sam cigan i to cu ostat dok ne pocnete radit kvalitetne meetove...sorry,ali cinjenica je da vec 2 godine u Zg-u nije bio posteni meet...

ChRiStIaN:
sve ok, vi ste bar zelju pokazali...niko vam ne zamjera kaj niste dosli!  :icon_thumright:

ChRiStIaN:

--- Citat: sven_sp180 - 08 Listopad, 2009, 12:21:16 ---ja nisam mogao doc na meetove koji su bili u Zg-u jer sam bio na moru i nisam uopce pratio forum 3mj,a na "zagorje tour" nisam mogao doc jer mi motor nije u Zg-u i nemogu letit...zasto nitko iz rijeke ne dolazi u Zg na meetove?zato jer nitko u Zg-u nezna organizirat kvalitetan meet i skupit barem 50-tak skutera sto decki u rijeci naprave bez problema...nek sam cigan i to cu ostat dok ne pocnete radit kvalitetne meetove...sorry,ali cinjenica je da vec 2 godine u Zg-u nije bio posteni meet...

--- Kraj citata ---

loooool

gle...drugaciji su ljudi tam, drugaciji tu! Ja kad sam u Ri ono s vama iso razocarao sam se i kleo sam sebe za uzalud odvozenih 400km!!! Organizaciaj katastrofa! Ja sa sdruge strane nsiam cuo da se iko zalio na zagorje tour ili bilo koji drugi meet koji sam JA organizirao, za druge me iskreno libo racku!

A u RI meet uspije kad dode 30 ljudi van RI, od njih kolko tu dode? Nijedan! Poslozi si to malo...a bit ce i zatvaranje sezone i na MSu...pa da vidim kolko ce ih na to doc i kolko ce zagrepčana opće doć isto

gokiSP:
nikad necete napravit meet kakav je u ri i s tim se pomirite

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju