Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
munja:
--- Citat: ChRiStIaN - 08 Listopad, 2009, 12:23:56 ---loooool
gle...drugaciji su ljudi tam, drugaciji tu! Ja kad sam u Ri ono s vama iso razocarao sam se i kleo sam sebe za uzalud odvozenih 400km!!! Organizaciaj katastrofa! Ja sa sdruge strane nsiam cuo da se iko zalio na zagorje tour ili bilo koji drugi meet koji sam JA organizirao, za druge me iskreno libo racku!
A u RI meet uspije kad dode 30 ljudi van RI, od njih kolko tu dode? Nijedan! Poslozi si to malo...a bit ce i zatvaranje sezone i na MSu...pa da vidim kolko ce ih na to doc i kolko ce zagrepčana opće doć isto
--- Kraj citata ---
ja mogu reči da sam bio na zagorje tour-u i bilo je jbn bilo nas je oko 20 ali smo bili složni i starija ekipa je bila skroz iza i pazila na druge vozače ako se nekom nešto pokvari da ne ostane sam što se i događalo sve u svemu :icon_thumright:
gogo-180:
pa hoćeš ići ti u rijeku onda....
robert:
--- Citat: munja - 08 Listopad, 2009, 21:24:22 ---
ja mogu reči da sam bio na zagorje tour-u i bilo je jbn bilo nas je oko 20 ali smo bili složni i starija ekipa je bila skroz iza i pazila na druge vozače ako se nekom nešto pokvari da ne ostane sam što se i događalo sve u svemu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa to i jeste cilj takve vožnje. ni u snu mi ne pada na pamet putovat na luni preko gorskog kotara da bi jurio za nekima dolje u rijeci!
neko je rekao da mi u zagrebu neznamo napravit dobar meet ili poštenu vožnju. tu se varate, već 3 godinu za redom je kicho organizirao zagorje turneju ali prvoklasno i bez ikakvih ispada.
ChRiStIaN:
hvala, bit ce toga jos! :icon_thumright:
decki iz RI gledajte i ucite...jer nije bitna kvantiteta nego kvaliteta meeta! Vi odstupate brojkom, mi kvalitetom meeta! A sad kaj je vaznije...procjenite sami ;)
yakov:
--- Citat: ChRiStIaN - 08 Listopad, 2009, 22:00:07 ---hvala, bit ce toga jos! :icon_thumright:
decki iz RI gledajte i ucite...jer nije bitna kvantiteta nego kvaliteta meeta! Vi odstupate brojkom, mi kvalitetom meeta! A sad kaj je vaznije...procjenite sami ;)
--- Kraj citata ---
slažem se, zagorje tourje bilo izvrsno organizirano tako mi je žao što nisam išao ali s baotianom mi je to malo ruski rulet otić tako daleko od kuće :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju