Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (27/38) > >>

Losinj:
malo skutera,malo ljudi......nekazem da je bio meet banana jer poslje nisam ni bio na grobniku i gdje se vec islo

benelli:

--- Citat: Losinj - 17 Listopad, 2009, 20:28:37 ---andre jel si ti ono s onom casom iz mc donaldsa radio pi*darije i usro onaj shitfight iza sebe sladoledom....il me oko prevarilo   :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

hahahahah andrea kad si to sranje napravio ipak si bio miran dok smo bili tamo :toothy12:

sfreak:

--- Citat: Losinj - 17 Listopad, 2009, 20:33:06 ---malo skutera,malo ljudi......nekazem da je bio meet banana jer poslje nisam ni bio na grobniku i gdje se vec islo

--- Kraj citata ---

pa bilo je dosta skutera...mene je iznenadilo...jos da je i par iz ekipe sa foruma moglo doc bar...

andre@26:

--- Citat: Losinj - 17 Listopad, 2009, 20:28:37 ---andre jel si ti ono s onom casom iz mc donaldsa radio pi*darije i usro onaj shitfight iza sebe sladoledom....il me oko prevarilo   :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Ne misam ja tako nekulturan da prljam tuđe motore.  :hmh:

A uostalom u moj auspuh ne moze stati čaša jer ja imam top a ne spuhić.   :headbang:

Iwo SR Tuono:
na meetu je bilo više ljudi nego na lošinju stanovnika  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
druga stvar, 50 skutera i oko 70 ljudi jer je bilo dosta suvozača...
treće slike će sutra ili večeras da se vidi pravo stanje stvari

:glasses9:
znači ako nije 100 skutera i 200 ljudi nije mit,a  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju