Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (24/38) > >>

2TDottore:
kai niste rekli da je happening na grobniku taj vikend.....ili ja nisam vidio da ste rekli......  :icon_scratch:

mi ak cemo dolazit necemo dolazit u centar kod MC-a jer nam se neda nego cemo doc direkt na grobnik negdje izmedju 12 i 1 pa se nadjeo gore.....

andre@26:
Ne treba da bude suncano, moze i oblacno samo da ne pada kisa da se na miru provozamo i malo druzimo i to je to.

Kojih 10 iz umaga dolazi??? ??? Ja od tih 10-tero znam samo za jednog :toothy11:

benelli:

--- Citat: andre@26 - 15 Listopad, 2009, 22:40:14 ---Ne treba da bude suncano, moze i oblacno samo da ne pada kisa da se na miru provozamo i malo druzimo i to je to.

Kojih 10 iz umaga dolazi??? ??? Ja od tih 10-tero znam samo za jednog :toothy11:

--- Kraj citata ---
pa i da nas je isslo 10 nije da su svi iz umaga vise nas je iz novigrada ali nakraju dosta ih je odustalo i tako pa nakraju
idemo ja,ti i taj leo iz umaga sigurno ako nas vrijeme posluzi a na ove sta ce sutra navecer javit i tako njih ni ne racunam

loris46:
ja sam gore na grobniku kako god okrenes, i jos jedan frend..bilo kisa ili sunce..biznis  :glasses2:

Iwo SR Tuono:
meet će se održat...vrijeme je ok,vidimo se  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju