Tehnički kutak > Tuning skutera
repariranje vilica-gilera
Ivan SP:
ja sam danas počeo rastavljat vilice skinios sam onaj nosač odole vida 8mm imbus 6
zatim popustio 8mm maticu i neide van ali skužio sam kad maknem brisač da ima jedan osigurač i to je to
no ima jedan problem nema brisača za kupit nigdi ama baš nigdi i sad neznam neka ceki objasni di sta kako???
PanTheR_oo7:
--- Citat: Ceki21 - 13 Rujan, 2009, 15:25:08 ---skines vilice, skines semeringa, maknes osigurac, izvadis ih van, tu imas te plastike, koje treba nove napraviti, stavis masti, vratis unutra, montiras na skuter i vozis :)
--- Kraj citata ---
Pri kočenju vilica se užasno trese, pretpostavljam da su mi otisle te velike bijele plastike. Ne znam da li je za to zaslužan oversize disk...(originalni 220, a postavio sam 285mm).
Plastike ne mogu u servisu dobiti za barem mjesec dana. Da li to moze tokar praviti?
--- Citat: rabbit - 01 Listopad, 2009, 22:54:06 ---Da li netko zna dimenziju semeringa na runner 50 2006+ sa usd vilicama
--- Kraj citata ---
????????
fortumo33:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Studeni, 2014, 03:59:56 ---
--- Citat: Ceki21 - 13 Rujan, 2009, 15:25:08 ---skines vilice, skines semeringa, maknes osigurac, izvadis ih van, tu imas te plastike, koje treba nove napraviti, stavis masti, vratis unutra, montiras na skuter i vozis :)
--- Kraj citata ---
Pri kočenju vilica se užasno trese, pretpostavljam da su mi otisle te velike bijele plastike. Ne znam da li je za to zaslužan oversize disk...(originalni 220, a postavio sam 285mm).
Plastike ne mogu u servisu dobiti za barem mjesec dana. Da li to moze tokar praviti?
--- Citat: rabbit - 01 Listopad, 2009, 22:54:06 ---Da li netko zna dimenziju semeringa na runner 50 2006+ sa usd vilicama
--- Kraj citata ---
????????
--- Kraj citata ---
Meni se isto desava, nemoj vise voziti motor jer ces disk iskriviti. Meni su vilice pri kraju i pocelo je tresti nakon toga ja skinem disk vidim da je kriv i kupim nov u beganovicu i nakom 120km opet se i on iskrivi a nov. tako da necu vise kupovati diskova dok i ja ne uradim te plastike.
dominik202:
Mozda ni ja necu biti od pomoci ali bih voli naglasit da jadni covijek koji je postavio ovu temu i koji zeli odgovor da ste se vi tu nasli prepucavat oko modela vilica, ciji stapovi su bolji i koje vilice su usranije a koje nisu.
Nemogu nikom sudit ali ajde kad su svi tako pametni nek odgovori vise postupak reparacije tih vilica sta koje i kolko masti ide. Jer ima nas dosta kojih nas zanima. Ako nemate konkretne odgovre na pitanja molio bih da ne radite off-topic.
(Da se razumijemo nisam se dosao svadjati vec jednostavno citam i nevjerujem)
PanTheR_oo7:
--- Citat: dominik202 - 11 Studeni, 2014, 06:29:36 ---ajde kad su svi tako pametni nek odgovori vise postupak reparacije tih vilica sta koje i kolko masti ide. Jer ima nas dosta kojih nas zanima. Ako nemate konkretne odgovre na pitanja molio bih da ne radite off-topic.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju