Tehnički kutak > Tuning skutera

repariranje vilica-gilera

<< < (3/8) > >>

speed:

--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2009, 16:51:19 ---kad je runner 50 imao neke druge vilice a da nisu up side down?

drugo ak ima vile od vx/vxra a to nigdje ne pise

tak da  :dontknow:

--- Kraj citata ---
to je debela istina :icon_thumright:

R@kija:

--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2009, 16:51:19 ---kad je runner 50 imao neke druge vilice a da nisu up side down?

drugo ak ima vile od vx/vxra a to nigdje ne pise

tak da  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa i mislio sam na 50cc..nisam nigdje spominjo vx/vxr

B.K:
runner 50 je i ima up-side down vilice obicne vili sam vec repariro a up-side down nisam zato pitam koliko masti te treba i koja je to mast?

igor.sb:

--- Citat: rakitje00 - 13 Rujan, 2009, 16:56:16 ---pa i mislio sam na 50cc..nisam nigdje spominjo vx/vxr

--- Kraj citata ---

--- Citat: rakitje00 - 13 Rujan, 2009, 16:11:04 ---u up side down ide mast.. u obicne vilice ide ulje za vilice..kupi gradaciju 15 ili 20..

znaci skines vilice,odvojis stapove od trokuta..gore skines saraf i izspustis ulje..onda imas na dnu dolje odispod saraf njega odsarafi i izvadi feder i sve van..skini cistace one gore na vrhu i osigurace onda semeringe izvadis stavis nove i sve sklopis..za ulje pogledaj kolko ide..mi smo u moje tocili mislim..dignes ih skroz..i odozgora do kraja..spustili razradili opet dignuli natocili do vrha i zasarafili..tak svaki stap

--- Kraj citata ---

ne znam sta si ti mislio, al ovako sigurno nes rastavit up side down vile kak si ti opisao, to vazi za normalne hidraulicne a za ove usrane to ne ide tako

R@kija:
ma nisam ni mislio na up-side down..nisam ih nikad raskapo pa neznam..znam za obicne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju