Općenito > Generalno o skuterima

Etičari ili prevedeno vozači attice

<< < (2/11) > >>

filiplatinovicz:
produzilo se to nesto... a hoce li da je opjevam u svojoj rubrici kao zadnji put, zelim je na puuuuno duže, nego zadnji put.....
ono je bilo iznimno..... nadam se da Ti nije falila  :toothy10:

mrcina:
onda gogo kak ti ide luna

gogo76:
Ma,nisam imao namjeru pisati  dok ne napravim 300injak km i ne zamjenim ulje. Do onda ga štedim na 60km/h  :icon_tongue:
Par puta sam odvrnuo gas kod preticanja, i ide dosta dobro. Iako,nisam tu objektivan, do sad sam vozikao ili 50cc ili motore. Sve u svemu,mislim da je Eladio pisao da kod kretanja skuter ima jednu laganu "rupu" u ubrzanju. Je,ali nije da mi smeta. Kočnice su solidne,treba ih malo jače stisnuti ali rade :happy6:
Potrošnja,sipao 30kn,napravio 50km,kazaljka se baš i ne spušta  :) ali ga stvarno štedim
Mala zamjerka ide na plastiku,kod paljenja (dok je motor hladan) kofer od jeftine i tanke plastike vibrira za poluditi,i buči.
Kofer DEFINITIVNO zamjeniti u startu,po mogućnosti kupiti skuter bez njega i namontirati nešto veće i kvalitetnije. Vjetroran također vibrira,vjerovatno ima lufta između njega i maske pa... :drunken_smilie: ali toću nekako srediti
Držanje ceste,OK.
E,početničke greške,,stavim ga na bočnu nogaro i pokušavam upaliti...neće. Kurbla, neće. Uključim mozak,zbrojim 2 i 2,skinem ga sa nogare i motor pali  :frajer: Čisto ako se nekom desi..

Eto,to bi bio kratki test. Čekam sad malo sunca u Puli da mu odradim kilometražu pa mijenjam ulje
A onda napišem još par redaka

BTW, koje ulje preporučujete? 4t, 150cc

mrcina:
tko bu ti servisirao skut, ima u puli servis.

gogo76:
nema servisa u PU. ja im platio servis na 300 (iako ću jošjednom promjeniti ulje), a za onaj na 1000 je dogovor da nađem servisera koji će to srediti. u BETAi su bili fer pa smo se tako dogovorili.hebiga,nema druge. a ne isplati mi ga se slati mbecilnom Intereuropom  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju