Općenito > Generalno o skuterima
Etičari ili prevedeno vozači attice
filiplatinovicz:
ima luna svih vrsta u zg u magnetixu... ja jučer vidio na svoje oči!
igor:
Evo novog atičara. Prešao ja sa magarca na konjića. :notworthy:
Stigao prekjučer u Rijeku. (za 200 kn) Kako još nisam napravio osiguranje, ni ostalo vozio samo do kuće, 15 km.
Opći dojam dobar. Veliki kotači, velika razlika od 10".
Kofer klepeće što jest jest. Treba ugurati neku ljepljivu brtvu na rub poklopca.
Vozio do 70, motor radi fino i tiho, takodjer na minimumu. Lako pali. Sve je ispravno.
U knjizici pise za razradjivanje: do 300 km do 25 kmh, dalje sve pomalo čak do 1500 km kad moze do 55 kmh. Za koga oni to pisu? Sad bi pol godine morao sporije nego na Baotianu 50 sa blokadom?? ???
Piše i za mjesto ispod sjedala - do 5 kg (samo ako uliješ olovo) i spominju kacigu? To će biti mala štamparska greška.
Za servis kažu mogu i neki u Rijeci naći, oni priznaju garanciju. Da ih pitam to na pismeno? Kakve su kazne za vožnju bez osiguranja i bez registracije (ako se desi ovih dana)?
Toliko za sada...
gogo76:
KAZNE:
znam ja iz prve ruke. prošle godine me ulovilo bez gore navedenih "rekvizita". kazna 5120kn :nono:
iako sam čuo da se može popesti i na 7...
uložio žalbu,,pa bumo vidli.
inače,Attica ide.Mislim da je 25km/h navedeno u knjižici samo za 50ccm..iako je i to nerealno.ja svoju razrađujem na 60km/h
učinilo mi se jučer da se (negdje oko motora) čuje neki limeni zvuk..kao da se neki limić olabavio. mislim da sam čak negdje i vidio post o tome pa ću malo prošvrljati.
Danas bio vidjeti kofer od 35L..kappa...u Puli su cca 1000kn! nije to malo too much? :(
Pozdrav
symke:
pozdrav svima...
kad smo već kod kazni, koliko te opale po džepu ako voziš 150ccm a nemaš položenu A kat.?
btw. vozim Atticu....sve u svemu sam zadovoljan ali kada ti se drugi dan odšerafi nogar koji je mogao u vožnji zapeti u felgu..... ??? čovjek postane skeptičan...
igor:
Dobro da znam da su i tolike kazne moguce da pripazim.
Mislim da je kazna oko 500 kn za voznju većeg skutera bez A kategorije. Jedan prijatelj se vozio 4 godine redovno, jednom platio kaznu, jedna prijateljica se uredno vozi, za sada bez kazne (takodjer i bez remena u autu).
Koferi Kappa u AVE u Rijeci, www.ave.hr su: 35 - 479 kn, 42 - 720 kn, 46 - 949 kn.
:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju