Tehnički kutak > Tuning skutera
klip ne dođe do GMT
Luka 0101:
neznam tocno koji kit.. kupljen je od crazy mareka... due za zracno
dhorvat:
Naravno da dođe do gornje mrtve točke. Gornja mrtva točka se zove pozicija klipa kada je radilica okrenuta tako da je klip najbliže svjećici što može biti.
Problem je u tome ako je preveliki kompresioni prostor. To se obično desi ako se stavi predebeli dihtung ispod cilindra (između cilindra i bloka). Zato stavi klip u GMT i izmjeri taj razmak kolko fali do kraja, odnosno taj razmak se zove squish. Za sve dodane informacije, kontaktiraj jednog malo manje poznatog samozatajnog člana na forumu: 3alfa3 :toothy12: :toothy3:
Drnda:
dobro to je racing+, to je isti k. kao i due, izmjeri squish pa onda javi. mislim da je oko 0.8 ok za taj kit
Luka 0101:
--- Citat: dhorvat - 12 Rujan, 2009, 13:36:26 ---Naravno da dođe do gornje mrtve točke. Gornja mrtva točka se zove pozicija klipa kada je radilica okrenuta tako da je klip najbliže svjećici što može biti.
Problem je u tome ako je preveliki kompresioni prostor. To se obično desi ako se stavi predebeli dihtung ispod cilindra (između cilindra i bloka). Zato stavi klip u GMT i izmjeri taj razmak kolko fali do kraja, odnosno taj razmak se zove squish. Za sve dodane informacije, kontaktiraj jednog malo manje poznatog samozatajnog člana na forumu: 3alfa3 :toothy12: :toothy3:
--- Kraj citata ---
krivo sam se izrazio u naslovu... a mogao bi doc na pivu da bacis oko
dhorvat:
--- Citat: Luka 0101 - 12 Rujan, 2009, 13:39:37 ---krivo sam se izrazio u naslovu... a mogao bi doc na pivu da bacis oko
--- Kraj citata ---
Sad taman došo do skele da vidim malo, kad tamo gužva pol kilometra za prema zaprešiću. STRAVA :binkybaby:
Svi se sa semišća vraćaju :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju