Ostalo > Chat house

CHAT...SAMO ZA MEGAPOPULARNE & MFRT(poggi,fic,horvat,mex,drnda,dottore, luka...)

<< < (69/205) > >>

fic:
alo fuseri... sta se radi....

danas vec malo lakse hodam.... ihaaaaaa :)

dhorvat:

--- Citat: duje87 - 29 Rujan, 2009, 11:13:17 ---moze,al nije ni malo jednostavno..zadnji out kad san ja minja sa zatvornein blkoovima na 50ici, puka mi je propeler ,tj matica se odvojila od propelera(toliko o kvaliteti plasticnih propelera)..

p.s. radilica ti je pukla od starosti,niste tu nista lose ucinili..dogadja se.. samo jesi isa za tin da ti je na stranu variomata puno lakse usa lezaja na polutku :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Kupio je ležajeve u Lager Commerceu koje je navodno vidio ovdje da su preporuka za SP180 i kako izgleda, sj*** se. Pukl aje sa strane variomata. I da stvar bude još gora ležajevi su jako teško išli unutra i skroz je radilica sjela na mjesto tako da tu neme greške... Nisam jednu stavio u blokove. I ode  :angry7:

duje87:

--- Citat: dhorvat - 29 Rujan, 2009, 11:22:23 ---Kupio je ležajeve u Lager Commerceu koje je navodno vidio ovdje da su preporuka za SP180 i kako izgleda, sj*** se. Pukl aje sa strane variomata. I da stvar bude još gora ležajevi su jako teško išli unutra i skroz je radilica sjela na mjesto tako da tu neme greške... Nisam jednu stavio u blokove. I ode  :angry7:

--- Kraj citata ---

pa sve pucaju na variomatu..jer su jako lose kvalitete..ja ih znan sigurno 10-15 sta ih je puklo na variomatu,tako da to nije nista cudno,i nema ti veze koji su lezajevi,jednostavno je radilica dobila zamor materijala,to se najcesce dogadja negdi oko 30ak tisuca prijedenih kilometara  s ton radilicon,iako san vidia slucaj di je pukla na 7000kilometara,a znan di nije pukla ni na 60 000km..al od 10 radilica 7 ih pukne na cifri od 30ak tisuca iako dosta ovisi i o stilu voznje..

p.s. goki,ne kazen da se ne moze ni slicno,nego smao d je zajebano,a semering je najlakse ubacit :icon_thumright:

gokiSP:

--- Citat: duje87 - 29 Rujan, 2009, 11:26:45 ---pa sve pucaju na variomatu..jer su jako lose kvalitete..ja ih znan sigurno 10-15 sta ih je puklo na variomatu,tako da to nije nista cudno,i nema ti veze koji su lezajevi,jednostavno je radilica dobila zamor materijala,to se najcesce dogadja negdi oko 30ak tisuca prijedenih kilometara  s ton radilicon,iako san vidia slucaj di je pukla na 7000kilometara,a znan di nije pukla ni na 60 000km..al od 10 radilica 7 ih pukne na cifri od 30ak tisuca iako dosta ovisi i o stilu voznje..

p.s. goki,ne kazen da se ne moze ni slicno,nego smao d je zajebano,a semering je najlakse ubacit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma duje moj ti si fuser kakvog nema  :toothy12: meni nikad nije pukla radilica na sp-u  :frajer:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 29 Rujan, 2009, 11:30:15 ---ma duje moj ti si fuser kakvog nema  :toothy12: meni nikad nije pukla radilica na sp-u  :frajer:

--- Kraj citata ---

srečković, kaj drugo da ti velim.

Frend SP-a ganja ko vrag grešnu dušu. A ima prek 100 kila  :toothy3:

Koju radilicu mu preporučate?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju