Ostalo > Chat house
CHAT...SAMO ZA MEGAPOPULARNE & MFRT(poggi,fic,horvat,mex,drnda,dottore, luka...)
2TDottore:
ma zaboli me......ja sam cekam da me zaustave.....mogo bi skinut centralnu nogaru pa nek onda dodju dvojica konja pa neg ga dignu pa ga onda vrte da vide kolko se dere a ja cu sastrane ih gledat i smijat im se.....a kasnije vec imam materijala da napisem jednu zalbicu... :laughing7:
fic:
--- Citat: 2TDottore - 27 Rujan, 2009, 12:46:51 ---u jbt.....bome si dobro naj#bo......ajde sva sreca samo si se natuko i ima malo krvi toe nis strasno....al ovog tipa kaj je pobjego bi stvarno trebalo nac i malo mu se poigrat sa autom al to bu jako tesko ak nisi zapamtio tablice....
a kai se tice srke skini prednju masku dolje i skini vilice i kotac pa cemo ti poravnat vilice ak su spigane a felga ak je dobila imam ti ja doma drugu.....satovi su nebitni a volan se isto poravna a plastike nemoras varit nego izbusis rupice i spojis ih sa zipovima(MEGA FUŠ) ;D i mos se vozit opet bez problema kad se zaližeš.... :toothy12:
--- Kraj citata ---
eo me... upravo dosao iz garaze... ovako vilice su ravne 100% kao i rama... motor se bocno zakucao u ogradu... nije bila neka brzine al opet.... prednje plastike su sve dobile... kao i podnica i sve... lajtung mi je sjebalo, vurice su isto strgane... volan sam poravnao... nije se tolko sjebao....i tak.... sad cu vjerovatno kupiti cijeli komplet plastika i lagano krece slaganje
2TDottore:
prodaje ti onaj neki komplet plastike za 1300kn al su u uzasnom stanju.....ne vrijede ni upola.....daj mu za njih 100eura.....
fic:
ma imam sad jedne za 500 kn sa sicom od 50..... samo su malo pogrebane ali su svi nosaci 100% citavi... sve od a-ž plastike
2TDottore:
jel to onakav sic kakav sam ja imo na svome srkiju....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju