Ostalo > Chat house

CHAT...SAMO ZA MEGAPOPULARNE & MFRT(poggi,fic,horvat,mex,drnda,dottore, luka...)

<< < (58/205) > >>

fic:
a nisam ni isao na muriju.... motor nije regan..... imam a1 kategoriju..... a i sjebao sam nekome ogradu... tak da sam se i ja pokupio iz dvorista nekako.... puzao sam do motora i onda se samo spustio do druge ulice do frenda doma.....  a za podatke od frajera cu saznat preko privatnih izvora...

znam da sam mozda trebao zvar muriju ili sta vec... ali u panici ni sam ne znas sta treba napraviti :'(

gokiSP:
to sta motor nije regan i sta nemas odgovarajucu kategoriju bi s platio ali bez obzira na to on bi odgovarao ako je kriv..jbg ako je kriv zaj#bo si se...ovo sta ces saznat njegove podatke ti nis ne znaci osim da mu polomis zube a s tim mozes samo ti najebat ako te prijavi

fic:
ma nezz... u tom trenutku mi je palo sam na pamet ako dobim kaznu za neregan motor.... to cu platiti a za te novce mogu popraviti sr.... a i upitno bi bilo dal bi ga nasli....

2TDottore:
u jbt.....bome si dobro naj#bo......ajde sva sreca samo si se natuko i ima malo krvi toe nis strasno....al ovog tipa kaj je pobjego bi stvarno trebalo nac i malo mu se poigrat sa autom al to bu jako tesko ak nisi zapamtio tablice....

a kai se tice srke skini prednju masku dolje i skini vilice i kotac pa cemo ti poravnat vilice ak su spigane a felga ak je dobila imam ti ja doma drugu.....satovi su nebitni a volan se isto poravna a plastike nemoras varit nego izbusis rupice i spojis ih sa zipovima(MEGA FUŠ)  ;D i mos se vozit opet bez problema kad se zaližeš....  :toothy12:

R@kija:
de ste je..kuj bavite...

fic bas si drajver..nisam ni stigel videt srku...

drnda si pak bil pijan??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju