Ostalo > Chat house
CHAT...SAMO ZA MEGAPOPULARNE & MFRT(poggi,fic,horvat,mex,drnda,dottore, luka...)
Poggiali:
a tu su da se troše.... :toothy9:
bokte ove ml-ke nakon 1000km valjda več pol fali wtf :/
2TDottore:
kad se vozis ko manijak....cak i ja te tesko hvatam na svojim trkacim savama koje šamaraju po cesti.... :P
Poggiali:
--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2009, 21:15:35 ---kad se vozis ko manijak....cak i ja te tesko hvatam na svojim trkacim savama koje šamaraju po cesti.... :P
--- Kraj citata ---
hahaha.. daj to mjenjaj pod hitno dok nebude kasno xD
e da... nemogu nač prokleti desol.. mumu mu milu ... stalno mi se kantica motala .. a sad kad ga trebam nebi ga ysus našo... neda mi se kupovat novi... kad znam da je bilo ovoga više od pola a treba mi fakat malo :S
2TDottore:
ma neda mi se sad pred kraj sezone kupovat nove gume.....nebum se vozio brzo.... :P
sljedece sezone piknem bt30 i slozim si prednje vilice po svom gustu i zadnje amortizere i onda si naj#bo.... :icon_biggrin:
ma uzmi vodeni smirgl i ide ti boja s njim dolje bez beda..... ;D
Poggiali:
--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2009, 21:27:07 ---ma neda mi se sad pred kraj sezone kupovat nove gume.....nebum se vozio brzo.... :P
sljedece sezone piknem bt30 i slozim si prednje vilice po svom gustu i zadnje amortizere i onda si naj#bo.... :icon_biggrin:
ma uzmi vodeni smirgl i ide ti boja s njim dolje bez beda..... ;D
--- Kraj citata ---
ma ide i sa razređivaćem dolje... al je ispod neka crna koja je dost kvalitetnija ... čak si razmišljam samo ovu obrisat.. jer ona ispod se sjaji ko pesja jajca xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju