Ostalo > Chat house

CHAT...SAMO ZA MEGAPOPULARNE & MFRT(poggi,fic,horvat,mex,drnda,dottore, luka...)

<< < (39/205) > >>

Poggiali:
a tu su da se troše....  :toothy9:
bokte ove ml-ke nakon 1000km valjda več pol fali wtf :/

2TDottore:
kad se vozis ko manijak....cak i ja te tesko hvatam na svojim trkacim savama koje šamaraju po cesti....  :P

Poggiali:

--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2009, 21:15:35 ---kad se vozis ko manijak....cak i ja te tesko hvatam na svojim trkacim savama koje šamaraju po cesti....  :P

--- Kraj citata ---
hahaha.. daj to mjenjaj pod hitno dok nebude kasno xD

e da... nemogu nač prokleti desol.. mumu mu milu ... stalno mi se kantica motala .. a sad kad ga trebam nebi ga ysus našo... neda mi se kupovat novi... kad znam da je bilo ovoga više od pola a treba mi fakat malo :S

2TDottore:
ma neda mi se sad pred kraj sezone kupovat nove gume.....nebum se vozio brzo....  :P
sljedece sezone piknem bt30 i slozim si prednje vilice po svom gustu i zadnje amortizere i onda si naj#bo....  :icon_biggrin:

ma uzmi vodeni smirgl i ide ti boja s njim dolje bez beda.....  ;D

Poggiali:

--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2009, 21:27:07 ---ma neda mi se sad pred kraj sezone kupovat nove gume.....nebum se vozio brzo....  :P
sljedece sezone piknem bt30 i slozim si prednje vilice po svom gustu i zadnje amortizere i onda si naj#bo....  :icon_biggrin:

ma uzmi vodeni smirgl i ide ti boja s njim dolje bez beda.....  ;D

--- Kraj citata ---
ma ide i sa razređivaćem dolje... al je ispod neka crna koja je dost kvalitetnija ... čak si razmišljam samo ovu obrisat.. jer ona ispod se sjaji ko pesja jajca xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju