Ostalo > Chat house

Opuzen chat-- malo nas je al smo mali...

<< < (495/515) > >>

Drnda:
ja se vise neman kad natezat sa time.. evo vidija si po slici na fbu di san i sta san danas radija  :toothy12: :toothy12:

nodius:
vidim, ukopavas quada i onda full gas da izadje uz dernek iza ledja :laughing7:
ma, svaki dan na zemlji, dopizdilo mi je vise, zavrsila skola, drzavna matura prosla, jos preksutra obranit zavrsni rad i ja gotov, onda na faks, skupljat pare sa strane da si sastavim nabudjenu pezolu il cak kupim neko auto il piagia pa pomalo onda :toothy12:

vadim vozacku u ponediljak, prvi potez mi je sletit mu se tamo kraj nadvoznjaka i nek mase onom palicom i 10 minuta :toothy9: :toothy9:
da nie bilo krupe, uspili smo brat i ja s cacon dogovorit quada da se ne vozas sam po uscu :laughing7:, al jbg zajeb teski ove godine :angry9:

Drnda:
sve znan, i meni je krupa sjebala kvalitetno planova... jbg moramo se snac nekako...
vozija tonu ako ne i jace przine i nasipa onaj kafic unutra.. strasno kako brzo do 60 dodje sa tonu na sebi   ;D

nodius:
i onda preko rupe i pola przine vanka prikolice, show :headbang:

Drnda:
kad ima tonu ipo na sebi, tesko ce ispast... e ovo je svaki dan show, na uscu ludilo
sinoc nalija glavu ko idiot.. pili smo do madeza na drvetu na visini od 50cm, znaci pije se tocena od pola litra dok se ne naslaze do toga, ali je problem sta smo nakon toga trebali prestat, a ne nastavit po bacardi coli  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju