Ostalo > Chat house

Opuzen chat-- malo nas je al smo mali...

<< < (485/515) > >>

nodius:
pa dobro nisi ti ja da se jebes za pezolom svaki bozji dan, eno dns je isa upalit nakon 5 dana, tucem ko lud po kurbli, vratit cu diznu 70 jebe mi se sta caca sere trosi da goriva puno :jerk:

Drnda:
nikad, ali bas nikad se stelanju ne pristupa tako da bubas onako od oka svasta pa mislis da ce bit dobro...

postelas karburator da se normalno odaziva na svin otvorima gasa, vidis po simptomima jel velika dizna, igla , plovak, jel previse zraka vuce ( u tvome slucaju gljiva) i te gluposti, kad se krene normalno odazivat na gas, onda se krene na detaljno stelanje prijenosa, prijenos nisu samo rolice... bubnit i aj bog...

odo se bavit malo oko istrazivanja nekih stvari za trike

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Svibanj, 2013, 19:42:25 ---nikad, ali bas nikad se stelanju ne pristupa tako da bubas onako od oka svasta pa mislis da ce bit dobro...

postelas karburator da se normalno odaziva na svin otvorima gasa, vidis po simptomima jel velika dizna, igla , plovak, jel previse zraka vuce ( u tvome slucaju gljiva) i te gluposti, kad se krene normalno odazivat na gas, onda se krene na detaljno stelanje prijenosa, prijenos nisu samo rolice... bubnit i aj bog...

odo se bavit malo oko istrazivanja nekih stvari za trike

--- Kraj citata ---
kakva gljiva, si lud ti pa 5 barela bi mi na dan malo bilo
igla dole dizna 70 msm da ce sutra pali vozi bit

Drnda:
ja ti to mrzin radit ako nije moje, jer ja uzmen kad iman vrimena i par dana se zezan i to je to

nodius:
ma najvise me ljuti kad je ladan pa se gusi prvih 10 sekundi spustia ja il podiga cok  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju