Ostalo > Chat house

ST chat... #2 ....

<< < (9/221) > >>

Nikon:
a ja nemogu virovat ovo.

da se ZALIM pisa bi u privatni dio foruma, sla tebi poruke i sl.

ono sta san ja pisa je komentiranje da mi fali ta tema... (i sta ne lazem, napisa san vec da mi je prazno vidit ovako..  bilo je tu dosta baljezganja ali i bitnih stvari)
to sta nekoj ekipi smeta misljenje i neznaju citat .. nisan ja kriv sta se nemogu suzdrzat da ih ne ispalim kad guraju nos di im nije misto.

ne treba nama povlastica na forumu da imamo svoj podforum kad nas ima 10, pa uleti tu i tamo neko, neko ode, pa se vrate... jednostavno to nam je bila tema koju smo svi citali i listali kad nam je dosadno.
bilo je nama zanimljivih stvari koje su se dale i sad prolistat pa se opet nasmijes i sl... brojevi servisa, informacije ko moze sta napravit, ugl. neda mi se o tome jer vi to vidite ko zrno zita.

a o cemu san prica kad san spominja hosting... ako host ima toliko los server da mu 4 velike teme blokiraju rad i usporavaju ga onda neman komentara na kvalitetu usluge.
bilo je i drugih nacina optimiziranja baze, al danas su vrimena da nikog nije briga za korisnike na 56k modemu ako ih jos ima... a ko ima dsl koji je dostupan forum je radia skroz ok..

i to su sve komentari ne prituzbe, cemu se tuzit kad znas da se nista nemoze prominit...

sad opcenito ima li smisla pocet novi chat kad ce ga se brisat  :'(

eladio:
..gle, meni su u ocima svi chatovi isti , i u biti mi smetaju jer svaki drugi otvara neki chat i puno ih je  :redface:

..koliko sam u pravu ili u krivu sto sam ih sve obrisao sad nije ni bitno i svakako je prekasno,
ali ako imate puno korisnih i zanimljivih stvari, to je svakako razlog vise da se razmisli o nekom regionalnom dalmatinskom podforumu gdje mozete imati vise tema, ili glupih , ili korisnih, ili nekih drugih tipa tema za organizacije nekih lokalnih susreta i druzenja, i td..   :dontknow:

sam vam tesko mogu predloziti jer stoji da ni sam neznam sta je sve u tim chatovima bilo, ali evo dao sam vam par ideja pa vi vidite da li imaju smisla  :redface:

x-plorer:
iako sam relativno nov na forumu i mozda nemam bas pravo rijeci kao ostali al eto da kazem misljenje...naj prije da kazem da se stvarno salzem s nikon-om mozda je tema bila velika al sta je nikon reka bilo ju tu puno korisnih tema postova,brojeva ducana sta ko moze napravit i slicno... a sada je nazalost to izgubljrno...tema je meni kao novom clanu i ostalim novim clanovima bila jako korisna,jer smo mogli pitat ljude sve sta nas zanima,inace preko one teme je dogovoren oni MEET sta je nedavno bio.A sta da kazem steta bas nekako zavolio onu temu...jer je stvarno bilo svega u njoj i to je ono sto je temu cinilo zanimljivom...

POZZ SVIMA

eladio:

--- Citat: x-plorer - 12 Rujan, 2009, 15:23:27 ---iako sam relativno nov na forumu i mozda nemam bas pravo rijeci kao ostali al eto da kazem misljenje...naj prije da kazem da se stvarno salzem s nikon-om mozda je tema bila velika al sta je nikon reka bilo ju tu puno korisnih tema postova,brojeva ducana sta ko moze napravit i slicno... a sada je nazalost to izgubljrno...tema je meni kao novom clanu i ostalim novim clanovima bila jako korisna,jer smo mogli pitat ljude sve sta nas zanima,inace preko one teme je dogovoren oni MEET sta je nedavno bio.A sta da kazem steta bas nekako zavolio onu temu...jer je stvarno bilo svega u njoj i to je ono sto je temu cinilo zanimljivom...

POZZ SVIMA

--- Kraj citata ---

naravno da mozes reci, i naravno da je tu sad nova tema koja moze biti i jos bolja  :redface:

x-plorer:
admin hvala na podrsci za rijec...tema mozda moze biti bolja al opet nije to bas isto...jer ipak smo mi svi skupa zavolili tu temu...jer sad opet ono nekako sve ispocetka pitanja i to...al eto...i jos da kazem sam preko one teme upozna ljude iz splita koji su mi uvelike pomogli sta se tice moje kineske gamele PA EVO OVIM PUTEM POZZ CILU EKIPU IZ SPLITA...milsim stvarno je bilo korisnih informacije ne samo ode za nas iz dalmacije nego za sve...malo glupasto sad postavljat opet ista pitanja...jer se nikome neda nesto objasnjavat sto puta pogotovo nama novima...admin bez uvrede al stvarno je steta sta si je izbrisa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju