Ostalo > Chat house
ST chat... #2 ....
MM:
šta je sa tebon jebate,nisi se javija odavno :angry7: ;D
eladio:
--- Citat: duje87 - 14 Rujan, 2009, 15:39:23 ---hahahah,ovo me podsjeca na vrtic,sad nas je on špija teti u vrtiću pa je sad teta došla :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne reagiram dobro kad vidim da se dijele epiteti tipa pi*ka, k**ra*, debil, kreten i slicno.. :binkybaby:
nije on nikog tuzio, vec veli brat sve motri :laughing7:
...a sto se tice avatara - bilo je i boljih :redface: :toothy3:
duje87:
--- Citat: eladio - 14 Rujan, 2009, 16:28:56 ---ne reagiram dobro kad vidim da se dijele epiteti tipa pi*ka, k**ra*, debil, kreten i slicno.. :binkybaby:
nije on nikog tuzio, vec veli brat sve motri :laughing7:
...a sto se tice avatara - bilo je i boljih :redface: :toothy3:
--- Kraj citata ---
zato je ovo st chat.. kod nas u splitu je normalno prijatelju rec "di si budalo,konju,idiote i sl."....
eladio:
--- Citat: duje87 - 14 Rujan, 2009, 16:31:36 ---zato je ovo st chat.. kod nas u splitu je normalno prijatelju rec "di si budalo,konju,idiote i sl."....
--- Kraj citata ---
..a ima nesto i u tome meni se cini :toothy3:
..sad se kefate :boxing:, poslije pijete pice zajedno i smijete se nama koji to ne kuzimo i koji smo zabrijali :lolboljesuti:
..ali moram vam reci da tako to kod nas u rijeci samo zenske rade , kod muskih to nema prolaz :glasses2:
PS
..i jos nesto, iako je ovo st chat , on je na MSu pa i to treba uzeti u obzir ako me kuzis :kojekoja: ,
..bez posebnog dalmatinskog rijecnika ili makar bez smajlija, necu ni pokusavati to razumjeti : :angel10:
vx:
--- Citat: duje87 - 14 Rujan, 2009, 16:31:36 ---zato je ovo st chat.. kod nas u splitu je normalno prijatelju rec "di si budalo,konju,idiote i sl."....
--- Kraj citata ---
sve to stoji, ali tebi X-plorer nije prijatelj :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju