Ostalo > Chat house
ST chat... #2 ....
n0n4m3:
ajoj ajoj ... :dontknow: :glasses9: :headbang: :angry7:
Nikon:
meni su najjaci neki koji ne procitaju sve pa dodju srat kvake a i sami voze gamele jos uvik
kretenu
P.S. xplorer nemos izbrisat racun :icon_biggrin:
eladio:
--- Citat: x-plorer - 14 Rujan, 2009, 14:32:56 ---cek malo...evo ovako...naj prije nisam pita koje ulje minjat prizajem da neznam koji je ui mene karb pa zar je to sramota pitat...pita sam trakice isto ko kad neko pita di ima kupit neki drugi dio...priznajem da se ne tendim u skuteve kao vo al polako...za skut sam dobiva 10 dok je bio mislim prakticki u top stanju mislim dok nisam s njim uletia niz medju...i dok me ovi nije potega na parkingu...
JA NEVRIDJAM NIKOGA....PITAO SAM JER NISAM ZNAO NEKE STVARI AL OCITO ODE KO PITA ISPADA BUDALA....
Mislim izvridjali ste me nebi da sam koga ubio...mislim sta da kazem...
COVJEK NEMOZE NI SKUT VISE SREDIT A DA GA SE NE IZVRIDJA....I NE OMALOVAZI...
inace hvala onima sta su stali na moju stranu...
MISLIM DA BI MOGO ZAMOLIT ADMINA DA ME IZBRISE....
??? ??? ???
--- Kraj citata ---
nikako , odbijam bisati tvoj account.. :glasses9:
ovi sto te vrijedjaju, prijavi njihov post , jer to ne trpim :glasses9:
pa cemo vidjet koliko ce tko dugo biti na forumu , ocito se ne zna ili se zaboravlja da ovdje na MSu nema mjesta tim "sprehama" :angry7:
duje87:
--- Citat: eladio - 14 Rujan, 2009, 15:32:44 ---nikako , odbijam bisati tvoj account.. :glasses9:
ovi sto te vrijedjaju, prijavi njihov post , jer to ne trpim :glasses9:
pa cemo vidjet koliko ce tko dugo biti na forumu , ocito se ne zna ili se zaboravlja da ovdje na MSu nema mjesta tim "sprehama" :angry7:
--- Kraj citata ---
hahahah,ovo me podsjeca na vrtic,sad nas je on špija teti u vrtiću pa je sad teta došla :laughing6:
vx:
@duje radi blue sponge-a mi je najviše ža šta je izbrisana stara tema :laughing6: :laughing6:
@explorer-ovo je chat, otvori lipo temu o svom skuteru i tamo piši šta te volja, nisi moga dobit bolje savjete i sad se tu osjećaš uvrijeđeno.
@mićo jedva dočeka da ovi ide ća :laughing3:
@nikon najbolje si ga savjetova
@eladio svaki put se napalin kad ti vidin avatar :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju