Ostalo > Chat house

ST chat... #2 ....

<< < (24/221) > >>

Ensiferum:
 :dontknow:

x-plorer:
ja se nisam ode dosao rugat ni vridjat......ja smatram niti sam koga uvridio niti sam se kome ruga...prema tome molim malo postovanja ako je to uopce moguce....ZAHVALJUJEM

duje87:

--- Citat: Ensiferum - 14 Rujan, 2009, 13:09:05 ---a sta ste ga se uvatili srcati
pustite covika da radi na skutu  :frajer:

--- Kraj citata ---

moze radit i na nekon drugon skuteru,a ovde ce ulozit previse para i opet ce vozit g#vn%..mi ga samo zelimo usmjerit na pravi put..ja sna se u zivotu dovoljno puta opeka s ulaganjima..zato mu kazen da radije uci na tudjin greskama,a ne na svojima,..

x-plorer:
duje hvala ti na savjetu al iako je g#vn% ja to g#vn% volim...znam da je to veliko ulaganje al neka....uvik moze ic u dijelove ili te iste iskoristit na drugom  skutu....

Nikon:
prvo po ovom sta pise reka bi da ima 12 godina,

osim toga sam seres po svom skuteru i sad ti je najbolji na svitu, a ima 5 dana si temu otvoria kako je g#vn% najvece i vika ljudima da ih ni slucajno ne kupuju bla bla..

ugl. za po ure ces pisat nesto trece...

picku ja san budala sta san kupia djelova za runnera a moga san lipo sad imat novi pc i lipo moga zaprdit s dujon na grobnik kad me zva...
al ti si jebeno poseban slucaj ... kupi baotiana pa ga tuniraj mozda ti ko da 15 000  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju