Ostalo > Chat house
ST chat... #2 ....
duje87:
--- Citat: Lugburz - 03 Veljača, 2012, 04:44:00 ---sta ce ti spera,ja san maloprije bia do dugopolja iz dosade sa fwd sa 2 zimske gume bez problema...po gradu je isprid mene mozia merc e270 cdi i sa svon puston elektronikon nije moga priko 5 na sat,i na opcini se izvrtija xD
--- Kraj citata ---
jebiga,ja nisan faca ko ti :dontknow:
Drnda:
lugburz, vidia san skodibljak... to sto si ti radija je meni bilo monotono.. mi smo otisli na cestu uz more di nema zive duse i uru vrimena san samo bokon isa po toj dionici , samo cujes zvizdanje wategatea kako mu pumpas gas :toothy9:
ziloryder:
HAHAHAH i sta je bilo s policijon u videu "navara" ??
Al najace bilo cekaj nek izleti pa se vracamo nazad, ma necu nek izleti ja cu proc i smijacu mu se :toothy9:
Drnda:
a popija par piva i vec se usra da mi dizu vozacku, a nakraju me pita di iden, ja mu reka vratiti frenda i da iman 4x4 i zimske sve i pustija me.. inace nitko osim mene nije prosa dalje, jer su tu uzbrdice od koji km , a tu su ralice 3 zapele danas...
uglavnom, 90 kmh nizbrdo i cijelim putem u boku...
auto ima esp i ta sranja, ali neznam zasto nista nije reagiralo cim sam mogao pod 45 stupnjeva ici bez da me ispravlja :dontknow:
ma ima jos tih videa ali moram uploadati... da mi je motor u voznom stanju, otisao bi s njim malo pa bi snimio
Lugburz:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Veljača, 2012, 18:14:05 ---lugburz, vidia san skodibljak... to sto si ti radija je meni bilo monotono.. mi smo otisli na cestu uz more di nema zive duse i uru vrimena san samo bokon isa po toj dionici , samo cujes zvizdanje wategatea kako mu pumpas gas :toothy9:
--- Kraj citata ---
jebiga,meni se neda po gradu izvodit pi*darije zbog pandurije,a neman para za ic na brac,tamo bi cuda radia s auton za koji me boli k**ra* ocu li ga razbit i po putevima di nema policije...meni je isto malo glupo istu stvar radit uru vrimena...meni je ionako na svaki semafor klizia zadnji kraj sam od sebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju