Bok ljudi!
Evo i mene interesira XOR i to 125-ica. Koliko sam skuzio vas tu par ima taj skuter i nitko ne komentira najbitnije: po reklami ima Yamahinu masinu i trosi 1.8 l/100 km ?!?! Dajte iskustva! Osim toga, trgovine u ZG imaju dosta razlicite cijene - na www.jurec.hr je 10900 kn a na druga 2 mjesta 14000 kn. Prilicna razlika, zar ne? Kakva su iskustva s trgovcima i servisima? Hvala!
Koliko ja znam nema Yamahinu mašinu nego je mašina rađena po Yamahinoj licenci (pa ti sad odredi jel to dobro ili nije
) 100% ne troši 1.8 litara ili ja vozim nekog totalno razvaljenog xor-a, meni trosi skoro 3l, mislim
Ja sam svog kupija, u Splitu, u Mayera, platija oko 12000. Ima san problema oko roka dostave, tj. dobija san ga otprilike 7-10 dana poslin nego šta je dogovoreno. Prvi servis obavljen uredno, nije bilo muljanja i došao me oko 250-300kn.
Preporuka: Pripazi kako su vide (šarafi) zavidani. Prepostavljan da je prilikom sastavljanja mog skutera to malo aljkavo napravljeno pa su mi dosad ispale 3 vide
Najgore sta je jedna od njih držala nosač auspuha, pa je on puka kad je osta samo na jednoj vidi, prilikon prelaska priko rupe. Tu su mi u servisu uredno zavarili tako da sa vidama vise nemam problema