Općenito > Generalno o skuterima

generic XOR

<< < (25/30) > >>

igor.sb:

--- Citat: OKOCHA - 18 Lipanj, 2007, 12:05:13 ---APRILIA LEONARDI 150 cm3, 2002.g., 15.000 km, kufer, odlično stanje, napravljen kompletan servis (remen, faz lanac, pločice, nove gume, baterija), cijena 10.700 kn

recite mi svoje mišljenje o ovom oglasu planiram ga kupit samo san čuja da nije baš dobro kad se minjaju ovi remeni i lanci... :headbang:

--- Kraj citata ---

sto se tice remena, on je po meni glavni promjenjivi dio na motoru uz rolice....ljudi pricaju velike gluposti

a za ovaj lanac  :dontknow: :dontknow:

i mislim da je cijena okej ako je motor mazen i pažen

fvedran:
Nedavno sam konacno promijenio auspuh. Napravili su mi to u servisu(onaj rezonantni auspuh za generica- no name) I cini mi se, tj. siguran sam da je napravljeno loše. Ide lošije nego prije, koma. Pogotovo kaj se ubrzanja tiče. Navuče punih 58 a prije je navukao 50 km/h. Uzbrdica mu predstavlja uzasan problem. Dvije osobe na skut- ni pod razno. Pretpostavljam da nisu pogođene rolice. Jesam li u pravu? Tko bi mi to od vas mogao pogledati pa dati preporuku. Pretpostavljam ostala je još blokada variomata....

roby44:
ka su kreteni samo stavili auspuh gore i vozi.  rolice lakse, po mogucnosti vario cijeli. oooobavezno veca dizna i lulica van.

fvedran:
iako mi je tip u "servisu" rekao nakon kaj sam ga pitao kaj se sve radi na skuteru kad se stavi auspuh."ma treba to malo jos nekaj postelati". Po mom sudu, a ne kuzim se u to nikak, cini mi se da je spulja gore i vozi. Bas kak si rekao Roby.

Maverick:
Pozdrav ljudi! I ja sam ponosan vlasnik Generic XOR 50  :icon_biggrin: Roby44 vidim da si ti najvise radio po ovom motoru pa bi te zamolio da mi preporucis koji variomat da uzmem i di ga mogu nabaviti... Ne znam sto da radim s njim, nece ici prek 70 nikak i jos k tome jako slabo krece. Koju ti imas duzinu remena na svome? Nisam bas shvatio koju lulicu treba izvaditi pa ak bi mi mogao objasniti bio bi ti zahvalan! Blokade su dole, stavio sam nesto duzi remen, lakse rolice su gore, tvrđi federi na kvacilu, drugi frgazer je gore (sad nisam siguran jel je 19 ili 21.5, vec sam zaboravio. Mogu sutra pogledati) i ne znam jos sto sve nisam pokusavao. Sto si ti sve napravio da ti ide tih 90 km/h? Unaprijed hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju