Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
OKOCHA:
ma xor je odličan još je ovaj od 125 malo veći...samo šta jebe mali rezervoar kako san čuja...i neznan koju bi boju uzeja crna ili srebrena/siva?!
veliki:
--- Citat: roby44 - 05 Lipanj, 2007, 11:15:28 ---ja isto samo banuo i kupio, nisam isprobao.. :laughing9:
--- Kraj citata ---
I ja.. valjda to svi rade šta kupuju Generice :toothy10:
veliki:
--- Citat: OKOCHA - 04 Lipanj, 2007, 22:54:12 ---a vidija san ga u salonu mayer-moto st ako si bija tamo vidija si da nemožeš sist na nijednog jer su svi natrpani u ono malo mista....a u gradu ga nisan nigdi vidija samo san čuja da ga ima neki lik iz kambelovca...
--- Kraj citata ---
Da, da, dobro si čuja :toothy9: Ma možemo se dogovorit za probnu vožnju nije problem, samo šta sam slabo online... ali smislit ćemo nešto već :laughing7:
Ako imaš 197cm visine ne bi ti ga baš preporučija iako za te pare nećeš nać ništa bolje, a da je novo :)
Prijatelj mi ima 202cm visine i vozija ga je - izgleda malo glupo na njemu hahaha
Iskreno, nisan falija šta san ga kupija, evo proša san 2000km sa njin i tek je sad počeja vuč kako triba, zna potegnit i malo priko 100km/h (baren prema satu).
Istina, da je rezervar mali, mislin se nabavit veći ili ce mi ga frend bravar napravit jer ovako moran svako 4-5 dana livat 3.4 litara hehe, a inače piše na pumpi za gorivo: ''ne točiti količine manje od 5 litara'' rofl
veliki:
--- Citat: OKOCHA - 05 Lipanj, 2007, 11:37:43 ---ma xor je odličan još je ovaj od 125 malo veći...samo šta jebe mali rezervoar kako san čuja...i neznan koju bi boju uzeja crna ili srebrena/siva?!
--- Kraj citata ---
Ima i plava :icon_biggrin:
veliki:
Jel netko zna jel postoji za xor-a 125 nekakvi kit? Ja san nešto načuja o tome, ali neman pouzdanih informacija.I di bi moga ić kad bi tija prijenos sredit (poboljšat), a da je negdi u okolici Splita?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju