Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje za carb na navedeni setup
Rossi:
ja isto pplaniram sad uzet due + i c16 i nikako da se odlucim 19 karb ili 21....od 20 odgovora 10 kaze 19 je taman super ne treba vece....a 10 ih kaze ...21 je taman nemoj ispod toga.....sad neznam jel bi bila bas tolika razlika u prefomansama izmedju 19 i 21....??? hladjenje bolje cilindra radi vise goriva ?? ili ??
Ghoul:
--- Citat: Rossi - 16 Rujan, 2009, 13:25:35 ---ja isto pplaniram sad uzet due + i c16 i nikako da se odlucim 19 karb ili 21....od 20 odgovora 10 kaze 19 je taman super ne treba vece....a 10 ih kaze ...21 je taman nemoj ispod toga.....sad neznam jel bi bila bas tolika razlika u prefomansama izmedju 19 i 21....??? hladjenje bolje cilindra radi vise goriva ?? ili ??
--- Kraj citata ---
razlika je valjda u 0.3 konja...radi na oba super, a kad ti se vec nude po istoj cijeni onda bolje uzet 21...jedino ne znam kojeg je lakse ustelat jer nemam bas neka dobra iskustva sa stelanjem 21 zbog malo preuske igle...tak da se treba poigrat s tim...
Rossi:
--- Citat: Ghoul - 16 Rujan, 2009, 13:32:46 ---razlika je valjda u 0.3 konja...radi na oba super, a kad ti se vec nude po istoj cijeni onda bolje uzet 21...jedino ne znam kojeg je lakse ustelat jer nemam bas neka dobra iskustva sa stelanjem 21 zbog malo preuske igle...tak da se treba poigrat s tim...
--- Kraj citata ---
mene snaga toliko i ne intresuje ne moram izvuc bas sve iz due+...vise me zanima koliko bolje se hladi cilindar sa 21 nego sa 19 ??radi vece kolicine goriva koji daje ! jel to toliko sad bolje ili ?? i koliko ce veca potrosna bit sa 21 nego sa 19 ?? znaci otprilike me zanima ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju