Tehnički kutak > Tuning skutera

Horizontal - Vertical ???

<< < (2/5) > >>

RimSo:

--- Citat: J.U.R.C.A - 11 Rujan, 2009, 10:29:59 ---Sve u svemu vertikalni je totalni promasaj!

kod vertikalnog cilindar ide u smjeru zemlja nebo a kod horizontalnog u smjeru zadnji kotac prednji kotac!

posto se tu radi o ispuhu totalno su drukcije grane i ne pase jedno na drugo!

--- Kraj citata ---

Ja mislim da nije promašaj..a razlog je da malo naštelani vertikal bolje baca na zadnji nego horizontal isti tako nastelan..

dhorvat:

--- Citat: RimSo - 11 Rujan, 2009, 11:59:10 ---Ja mislim da nije promašaj..a razlog je da malo naštelani vertikal bolje baca na zadnji nego horizontal isti tako nastelan..

--- Kraj citata ---

Pa neznam baš. Frend na Spy-u koji je lakši i sam on je lakši, MF power i uštelane rolice i nije mi ništa mogo u nijednom segmentu. Moj rox full serijala sa remenom i rolicama u banani  :icon_scratch:

J.U.R.C.A:

--- Citat: RimSo - 11 Rujan, 2009, 11:59:10 ---Ja mislim da nije promašaj..a razlog je da malo naštelani vertikal bolje baca na zadnji nego horizontal isti tako nastelan..

--- Kraj citata ---

Je promasaj je. Prelose usis ima rjeseno!

za vertikalni cilindar polini evolution AC kit ima 12.6 konja a isti taj (zracno hladenje) za horizontalni ima 18 konja! pa sad misli jel promasaj ili nije!

Drnda:
a zasto onda 125 2t zujalice je drugacije, sve imaju vertikalu, imam 2 masine, jedan je usis na cyl a druga usis na blok, a razlika 6 ks u korist usisa u blok....

J.U.R.C.A:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2009, 14:25:50 ---a zasto onda 125 2t zujalice je drugacije, sve imaju vertikalu, imam 2 masine, jedan je usis na cyl a druga usis na blok, a razlika 6 ks u korist usisa u blok....

--- Kraj citata ---
kod zujalica kako ih ti nazivas usis je drukcije rjesen..dio ide pod klip a veliki dio direkt u prelivne kanale i zato ima tako veliku snagu.

obrati pozornost na usisne lamelice i velicinu usisnog kosa 125 2t zujalica i sve ce ti biti jasno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju