Tehnički kutak > Tuning skutera

Horizontal - Vertical ???

<< < (4/5) > >>

dino73n:

--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2009, 08:39:49 ---Kaj nisu radilice iste? Slagal sam Spy-a koji je isto vertikal i čini mi se da su radilice potpuno iste, samo je cilindar zamaknut gore (naravno i drukčiji blokovi)  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.

radomir.g:

--- Citat: dino73n - 13 Rujan, 2009, 12:15:44 ---Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.

--- Kraj citata ---
Pre ce biti obrnuto... Duzi hod radilice se uvek lako sredi distancerom ispod cilindra.. Samo u tu ima granica zbog uglova kanala...

dhorvat:

--- Citat: dino73n - 13 Rujan, 2009, 12:15:44 ---Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.

--- Kraj citata ---

Ovo ću provjeriti jer mi je jako sumnjivo. Sad si mi dao posla  :icon_thumright: :notworthy:

dhorvat:
Bogme imaš pravo. Kataloški u Malossiju nisu isti za ta dva motora za istu radilicu  :laughing7:

A ja mislio da je to sve isto  :icon_scratch:

Lazo:

--- Citat: rakitje00 - 13 Rujan, 2009, 11:47:23 ---gilera,piaggio imaju horizontal..

peugeot jer force i sf3 imaju horizontal od peugeota,ostali vertikal..

minareli(aerox,fox,phantom..) lc masine sve horizontal..spy,slider imaju vertikal..

--- Kraj citata ---

zaboravio si i ludix-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju