Tehnički kutak > Tuning skutera
Horizontal - Vertical ???
dino73n:
--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2009, 08:39:49 ---Kaj nisu radilice iste? Slagal sam Spy-a koji je isto vertikal i čini mi se da su radilice potpuno iste, samo je cilindar zamaknut gore (naravno i drukčiji blokovi) :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.
radomir.g:
--- Citat: dino73n - 13 Rujan, 2009, 12:15:44 ---Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.
--- Kraj citata ---
Pre ce biti obrnuto... Duzi hod radilice se uvek lako sredi distancerom ispod cilindra.. Samo u tu ima granica zbog uglova kanala...
dhorvat:
--- Citat: dino73n - 13 Rujan, 2009, 12:15:44 ---Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.
--- Kraj citata ---
Ovo ću provjeriti jer mi je jako sumnjivo. Sad si mi dao posla :icon_thumright: :notworthy:
dhorvat:
Bogme imaš pravo. Kataloški u Malossiju nisu isti za ta dva motora za istu radilicu :laughing7:
A ja mislio da je to sve isto :icon_scratch:
Lazo:
--- Citat: rakitje00 - 13 Rujan, 2009, 11:47:23 ---gilera,piaggio imaju horizontal..
peugeot jer force i sf3 imaju horizontal od peugeota,ostali vertikal..
minareli(aerox,fox,phantom..) lc masine sve horizontal..spy,slider imaju vertikal..
--- Kraj citata ---
zaboravio si i ludix-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju