Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Top Performance Nardo Replica???

(1/3) > >>

PanTheR_oo7:
Pozz!

Trebam savjet :)

Imam Runner SP50  serijala sve,  ako stavim  Top Performance Nardo Replica  hocul se puno zajebat?  U planovima je i Malossi 70, ali to na proljece vjerovatno.   Cuo sam da je to preotvoren spuh za serijalu, pa me interesuje hocel se to moci sta regulisati  rolnicama, federcicima, centralnim... pa tako da se vucem do proljeca?

HVALA UNAPRIJED!!! :falafala: :falafala: :falafala: :falafala: :falafala: :falafala: :falafala:

Drnda:
prejako je za serijalu, cak je i za kit mhr replica ako na njega mislis prejak....

Antares:
Probaj nabavit nekako Yasuni R, makar bolje ti je sve skupa na proljeće.

Drnda:
vidim da se bas ne razumijes u sve to.. tako da moj savjet nabavi yasuni R i sve dijelove koje planiras staviti na skuter i kada ih skupis na hrpu daj nekome majstoru koji zna da ti sve ugradi i ustela i samo vozi...

Crazy Kuree:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2009, 02:45:07 ---prejako je za serijalu, cak je i za kit mhr replica ako na njega mislis prejak....

--- Kraj citata ---
ma nije baš prejak, na sport i replici izlači max i ide dosta bolje već sa ostalim... jedino za ac nije preporuka. al za nardo bi trebala sportska radilica i karburator min 19

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju