Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (35/91) > >>

radomir.g:
Vazi druze  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: radomir.g - 27 Travanj, 2010, 01:11:48 ---Vazi druze  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sad bi ja opet turpijao po tome ko nekada :confused5: :confused5: :confused5: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

ivanm:
evo kak sam ja prerađivao blok a na cilindru je lijeva strana prostora između pera širena (nemam slike, to je hac tuprijao..)

radomir.g:
E vidis i ja sam hteo skroz maknuti pregradu, nego taj majstor od kog sam uzeo biax kaze ma kakvi, bolje je ostaviti pregradu samo naostriti je napred i nazad tako da sredina ostane sira da bi smesa na tom delu dobila vrtlozenje i samim tim vecom brzinom ulazila u karter.. Vidim covek zna, turpija tako nekog Tomosa za trke, pa reko ok kako ti kazes :)
A za Malossi ima vremena, bice i na njemu sigurno neka moja pocetnicka prerada :)

ivanm:
to su priče i pričice... hac je na svom bloku to maknuo i sve je ok.. ja sam tuprijicom to maknuo a i proširio na sve strane.. ima ove tupe kuteve lijevo i desno, jer sa tim original rupama baš dolazi do vrtloženja smjese a i protok je oslabljen jer su rupice male .. te priče tomos tunera ne piju vode..
najvažnije je da nema pregrade i da su ove dve linije bez ikakvih prepreka... i kad to napraviš, protok je sperman za 19mm karb.
a poliranje, no way.. čim grublje tim bolje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju