Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc2 4 stunt
aeroxtuning:
evo dakle,predstavljam svog nrg-a,radi se o modelu 1997,nazad pakne.....kupio ga prije par mjeseci,ima papire...neke plastike su bile na njemu,neke nisu,ja sam to sve polomio,nesto mi se lomilo na tom motoru,pa kazem,ajde,ne treba mi to kad se vec zna zasto je namijenjen...placen je mizernih 400 kn,motor je i sad,pali vozi,sve serijala.....zavaren je bar ,vjerovatno ste vidjeli....i evo danas uplatio gokiju za makinu sa njegovog stant edišn ranera sa diskom nazad i ac masinom,i to dobijam u ponedeljak i stavlja se na nrg-a :) naravno,treba doci jedan spuščić,a kit trophy 70 ccm ac je vec tu,potrebno je busenje i novi klip,kupljeno od zicha :)
svaka kritika i prijedlog dobrodosli :icon_thumright:
sfreak:
nije skuter koji bi mi bio prvi izbor, ali samo naprijed :headbang:
aeroxtuning:
--- Citat: sfreak - 10 Rujan, 2009, 23:12:19 ---nije skuter koji bi mi bio prvi izbor, ali samo naprijed :headbang:
--- Kraj citata ---
znao sam da ce mi to neko reci ;D uhvatio sam mu ruku i nema sto,stvarno ga znam u dusu,mada da budem iskren vazda su mi runneri i nrg-i bili sumnjivi za stunt,ako se ovo moze nazvati stuntom :)
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: sfreak - 10 Rujan, 2009, 23:12:19 ---nije skuter koji bi mi bio prvi izbor, ali samo naprijed :headbang:
--- Kraj citata ---
a sta bi ti za 400 kn??
cak su i batine skuplje.. :toothy12:
aeroxtuning:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 10 Rujan, 2009, 23:16:17 ---a sta bi ti za 400 kn??
cak su i batine skuplje.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
vjerovatno je sfreak mislio po voznim osobinama,da mu ne bi bio prvi izbor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju